reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2018

Szalona, czy Twoj brzuch ktory kiedys wrzucalas jak wygladal w 5 tc nadal sie taki utrzymuje? Bo mi wywalilo brzuch, az mnie w rossmanie wywolali z kolejki [emoji85] i nie wiem czy to wzdecia, woda czy juz ciazowy (a to dopiero 7 tydzien [emoji85] )

4c3tskjoppjijysx.png
Ciut wiekszy...widoczny jest... watpliwosci nie ma
.. z kolejek z pierszenstwem juz korzystam...
Ale upominac sie trzeba ..bo sami ludzie nie zauwazaja..w pierwszych ciazach glupio mi bylo..teraz mam to gleboko w du....ie.. grzecznie pytam...i zawsze reakcja..och przepraszam nie zauwazylem..oczywisci prosze bardzo.... itd

reklama
Emol, porownywanie dzieci tez jest irytujace. Moja szwagierka ma corke 10 miesiecy starsza od mojego syna i na kazdym, doslownie kazdym kroku bylo porownywanie, nie wiem co miala na celu, pokazac ze moje dziecko gorsze? Na poczatku sie tym stresowalam, a potem to olalam. W koncu jak odpieluchowalam calkowicie mojego syna, a jej corka nadal spala w pieluchach to sie odgryzlam [emoji16] ale sie wkurzyla [emoji23]

4c3tskjoppjijysx.png

Mi brzuch powoli zaczyna wywalac, ale szczerze mowiac myslalam,ze to bedzie taka twarda pilka, ale poki co to wyglada jakbym sie zapuscila i jakby mi sie tluszczyk odkladal [emoji5] pewnie moj stary odchowany tluszczy jest po prostu wypychany do przodu przez rosnaca macice[emoji16] poki co waga stoi w miejcu, nic sie nie ruszylo...za 2dni prenatalne, juz nie moge wytrzymac powiem Wam. Ost usg mialam ponad miesiac temu gdzie fasolka byla taka bezksztaltna fasolka, a teraz juz niby paluszki powinna miec...trzymam kciuki za najblizsze wizyty dziewczyny! Chwalcie sie jak bylo[emoji16]

Napisane na m2 w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie brzuch bardzo niewielki. W ciągu dnia właściwie niewidoczny,wieczorem trochę się zaokrągla. W czwartek prenatalne a mój stres ogromny. Mam nadzieje, ze wszystko tam w środku ok.

U mnie brzuch bardzo niewielki. W ciągu dnia właściwie niewidoczny,wieczorem trochę się zaokrągla. W czwartek prenatalne a mój stres ogromny. Mam nadzieje, ze wszystko tam w środku ok.
Na pewno jest ok! Musimy byc dobrej mysli[emoji16] w czwartek o 16tez mnie to czeka, mam nadzieje, ze odetchniemy z ulga[emoji5]

Zazdro! Szybciej zobaczysz co tam w brzuchu [emoji5] ja po pracy dopiero ide, obym nic nie odwalila z tego stresu [emoji6]

Ahhh boje sie ale juz nie tak jak wcześniej. Nie wiem, jakos tak spokojniejsza jestem ale niepokoj jest

p19u9jcg9y71ca8m.png

2 wizyta 22 marca [emoji173]

reklama
U mnie też w ogóle nie widać brzuszka...ale pewnie zdąrzę się jeszcze nanosić [emoji4]. Pomyślnie jak u mnie będą porównywać...skoro moja kuzynka ma termin na początek września, ja początek października a moja bratowa w połowie października [emoji23] masakra jakaś.

nzjdyx8dtnebih09.png

Do góry