Szalona 29
Moderatorka
Moje 2,83 cm szczęścia [emoji7][emoji7][emoji7]
Cudo.. ktory to tydzien?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moje 2,83 cm szczęścia [emoji7][emoji7][emoji7]
9t4d według usg [emoji7][emoji7]Cudo.. ktory to tydzien?
Moja dzidzia podobnych wymiarow w prawie takim samym tc [emoji4]9t4d według usg [emoji7][emoji7]
Też brałam ten lek w pierwszej ciąży bo miałam za wysokie ciśnienie. Teraz w ramach profilaktyki mierze ciśnienie 3 razy dziennie. Tak kazał mi gin i jeśli ciśnienie będę miała 145 na 90 lub wyżej mam natychmiast dzwonić do niego [emoji5]Dopegyt? Czy wiesz coś na ten temat?
Już mi się nawet nie chce przypominać, co dokładnie było na tej wizycie, bo najwyraźniej jednak mnie to wkurzyło, chociaż zachowywałam spokój na twarzy. Generalnie nie było czasu (a przyszłam kwadrans przed i byłam pierwszą pacjentką), bo komputer nie chciał się włączyć a telefon dzwonił, nie było usg, nie było asystentki, nie było druczków na zwolnienie. Jakieś średniowiecze.
Mnie tez głowa boli 2 dzień, ciśnienie mam podobne ale ja mam zawsze niskie, 100 rzadko kiedy przekraczam ale ponoć obniżone ciśnienie nie jest szkodliwe. Może kawę spróbuj wypić?A mnie dziś cały dzień nawala głowa tak że nawet się podnieść nie mogę i właśnie zmierzyłam ciśnienie mam 104/57/65 [emoji19] także trochę niskie
Próbuje z tą kawa ale odrzuca mnie w ciąży od kawy....może jakoś dam radę [emoji4]Mnie tez głowa boli 2 dzień, ciśnienie mam podobne ale ja mam zawsze niskie, 100 rzadko kiedy przekraczam ale ponoć obniżone ciśnienie nie jest szkodliwe. Może kawę spróbuj wypić?
Ja tez kawy nie moge pic od poczatku ciazy niedobrze mi oo niej a uwierz jestem kawoholiczka [emoji23] wez apap na bol glowy jest najbezpieczniejszy ze wszystkich i sie poloz..Próbuje z tą kawa ale odrzuca mnie w ciąży od kawy....może jakoś dam radę [emoji4]
Ja też na codzień kawy nie piję, wcześniej zaczynałam dzień od kawy, teraz w ogóle nie mam ochoty ale jak mnie głowa boli to taką mleczną kawkę czas od czasu wypijęPróbuje z tą kawa ale odrzuca mnie w ciąży od kawy....może jakoś dam radę [emoji4]