reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

reklama
Gratuluję wizyt i widoku maluszkow^^
NaturalnaMama szukalabymjeszcze innego ginekologa. Bardzo dziwne że podstawowych badań Ci nie zleciła. Dobrze że mamy wybór.
U mnie dużo zmian i sporo stresu z tym związane. Mąż zmienia pracę. W sb nd podroz do Warszawy na konferencję.

Też myślę o zmianie wózka. Do lata będzie daleko, więc i gondola musi być wygodna do prowadzenia. Będę mój wózek sprzedawać i szukać jakieś używki która przypadnie mi do gustu. ;)

Dzień dobry [emoji4]

l22nvcqgtbqhny14.png

2nn33e3kj29kngoz.png

Ja mam podobnie ;) Teraz mało pisałam przez kilka dni, zmarła moja babcia :( Dziś mieliśmy pogrzeb. Do tego w pracy jak zawsze armagedon, nie mam siły tyle czytać ;) Ale widzę że tu same dobre wieści, zazdroszczę! Wasze dzidziuchy wyglądają już jak małe człowieki a nie jak krewetki ;)
Wyrazy współczucia!

l22nvcqgtbqhny14.png

2nn33e3kj29kngoz.png

Szalona 29, czy karmisz piersią? Gdzie śpi Twoje młodsze dziecko (czy Ty masz 2 synów?)? Moja córka jest o pół roku starsza, właśnie odstawiłam, poszło sprawnie i poprawiło się spanie w nocy, ale ciągle śpi w naszym łóżku. Późną wiosną lub latem planujemy mały remont i przemeblowanie, żeby syn i córka byli w jednym pokoju, a my w drugim z niemowlakiem.

Teraz mało pisałam przez kilka dni, zmarła moja babcia :( Dziś mieliśmy pogrzeb. Do tego w pracy jak zawsze armagedon, nie mam siły tyle czytać ;) Ale widzę że tu same dobre wieści, zazdroszczę!
Mam nadzieję, że najbliższa wizyta wleje w Twoje serce optymizm i trochę zrekompensuje ten trudny czas!

To ja jestem szczęściara albo mało wymagająca, bo mój stary wózek absolutnie mi pasuje (odkupiłam używany dla najstarszego dziecka i nadal nam służy), co najwyżej mam obawy, czy córka będzie chciała jeździć na dostawce (będzie miała nieco ponad 2 lata, gdy urodzi się Najmłodsze). Zawieszam oko na lżejszych spacerówkach (Valco Snap to rzeczywiście jeden z kuszących hitów), ale mam po pierwszym dziecku całkiem sensowną parasolkę, więc jakoś temat wózkowy jest na dalekim planie. Więcej uwagi muszę teraz poświęcić fotelikom, bo chciałabym, żeby 3 zmieściły się obok siebie.

Edit: Aaaaa, sąsiad kolejny dzień wierci jakąś zwykłą wiertarką (w betonie). Gdybyśmy byli w lepszych relacjach, to bym mu pożyczyła naszą, żeby tylko nie cierpieć, ale generalnie nie darzymy się sympatią i mam obawy, że zniszczy.

reklama
Szalona 29, czy karmisz piersią? Gdzie śpi Twoje młodsze dziecko (czy Ty masz 2 synów?)? Moja córka jest o pół roku starsza, właśnie odstawiłam, poszło sprawnie i poprawiło się spanie w nocy, ale ciągle śpi w naszym łóżku. Późną wiosną lub latem planujemy mały remont i przemeblowanie, żeby syn i córka byli w jednym pokoju, a my w drugim z niemowlakiem

Tak mam 2 synow 3 latka i rocznego....
Spia w swoich lozkach... ale w nocy wybudzaja sie i przychodza do naszego lozka... jak mam sile to ich wynosze spowrotem jak zasna.. a czasem spia do rana w swoich....
Karmilam obu rok czasu...
Teraz . 2 kreski mi wyszly w rowny roczek synka.. .. owulacje mialam 2 tyg przed jego urodzinami..i chyba w wyniku zaplodnienia zmienil sie pokarm...sklad mojego mleka..bo z dnia na dzien maly zamiast z 10 minut possac.. possal 3 lyki i nie chcial więcej.... tak 2~3 dni bral cyca do buzi i po jednym lyku rezygnowal....

Do góry