reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2018

Zauwazylam ze jak nadrabiam Was wieczorami...i odnoszę sie do tego co caly dzien pisalyscie..to na wieczor... po 21 to w wiekszosci same moje posty... hehe..
Post za postem...
Spicie juz? :) ja jeszcze zobacze kto odpadnie w Agencie.i tez zmykam spac :)

reklama
Powiem tak, mam tylko jeden komentarz, ja pierdole! (Sorry)
Mama .... zmień lekarza ..
Ja też bym chyba zmieniła tam szczerze mówiąc...dziwna ta Pani dr jakaś. Matka i dziecko powinny być dla niej najważniejsze a nie to czy jej z pensji zabierają!! Być może zabierają ale pewnie jeszcze mają na to jakas pulę pieniędzy. Poza tym pierwszy raz słyszę o takich pierdołach i żadna z nas do tej pory na forum tężni tym nie pisała...każda ma mniej lub więcej badań ale ma. A ty nic ?

Napisane na Lenovo P2a42 w aplikacji Forum BabyBoom

Zauwazylam ze jak nadrabiam Was wieczorami...i odnoszę sie do tego co caly dzien pisalyscie..to na wieczor... po 21 to w wiekszosci same moje posty... hehe..
Post za postem...
Spicie juz? :) ja jeszcze zobacze kto odpadnie w Agencie.i tez zmykam spac :)
Ja mam podobnie ;) Teraz mało pisałam przez kilka dni, zmarła moja babcia :( Dziś mieliśmy pogrzeb. Do tego w pracy jak zawsze armagedon, nie mam siły tyle czytać ;) Ale widzę że tu same dobre wieści, zazdroszczę! Wasze dzidziuchy wyglądają już jak małe człowieki a nie jak krewetki ;)

Ejjj dziewczyny... powtarzalam badanie gr krwi... bo niby to zalecane jest...

I szok !!!!
Mialam Brh-
A teraz A RdH +
Co jest ?????

Imie sie zgadza..a z nazwiska tylko 1 litera....
Czyjes wyniki mi wpieli do książeczki ciazowej hehe
Przed chwila to ogarnelam...
Whaaaat? Przecież to niemożliwe, to musi być pomyłka :( I lepiej to szybko wyjaśnić. Daj znać jak się ta historia skończyła, pierwszy raz słyszę o czymś takim!

Juz jestes w grupie fb :)
Dziękuję [emoji4]

l22nvcqgtbqhny14.png

2nn33e3kj29kngoz.png

Ja mam podobnie ;) Teraz mało pisałam przez kilka dni, zmarła moja babcia :( Dziś mieliśmy pogrzeb. Do tego w pracy jak zawsze armagedon, nie mam siły tyle czytać ;) Ale widzę że tu same dobre wieści, zazdroszczę! Wasze dzidziuchy wyglądają już jak małe człowieki a nie jak krewetki ;)
Wyrazy współczucia :(:( trzymaj się dzielnie :)

reklama

Współczuję bardzo,
My mielismy sytuacjie ze na majowke jechalismy do babci...i chcielismy powiedziec o 1 prawnuku....ze jest w drodze...i apoznulismy sie 1 dzien.. jechalismy ba majowke ale juz na pogrzeb...
Ale babcia czuwa z nie ba.. bo teraz mam termin porodu wtedy co i babcia sama rodzila swoja corke..czyli moja tesciowa :)

Do góry