reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2018

reklama
Jeszcze troche i wchodze, dziękuję dziewczyny [emoji173][emoji8][emoji8]

p19u9jcg9y71ca8m.png

2 wizyta 22 marca [emoji173]

Serio wstajecie z Waszymi facetami rano? :O jezuuu, ja to wyrodna zona jeszcze go poganiam zeby szybciej zgasil swiatlo i zamknal drzwi za soba [emoji23]

4c3tskjoppjijysx.png

Hahaha - cała ja :D jeszcze opierdziele jak śmie mnie obudzić, przeciez ubrania mozna sobie naszykować wieczorem, a śniadania o 6 się nie je :DD a tak serio, to mogę spać teraz i do 11.

Okruszek - koniecznie daj znać jak to wyglądało i co tam mówili :) ja prenatalne dopiero 16.04

Kochana, nie będzie za późno na te prenatalne ? Jesteśmy chyba na tym samym tygodniu i dniu ja mam 05.04 wiem, że optymalnie to tak 12-13 tygodni, żeby dało się wszystko zmierzyć.

Co do ślubnych tematów. W tym roku jubileusz 5 lat :) wbrew zabobonom tfu tfu jest dobrze, miałam 19 lat wtedy. Czekamy na drugą pociechę, a w zeszły czwartek wbiliśmy pierwszą łopatę pod nasz dom, szkoda że mogę śledzić wszystko tylko na zdjęciach, ale mam nadzieje, ze za tydzień dostanę zielone światło na chodzenie, a krwiak się wchłonął. :tak:

O to może nawet w szpitalu sie spotkamy? Wiesz juz gdzie chciałabyś rodzic? Ja chyba na borowskiej, maja tam najlepszy sprzęt dla dziecka i moj lekarz jest tam zastępca kierownika kliniki położnictwa. Poza tym mam tam bardzo blisko, jakieś 2km.

Kamsi ja raczej zdecyduje się na Oławę- córkę tam rodziłam i byłam zadowolona z opieki. Mam bliżej do Oławy niż do Wrocławia

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Hahaha - cała ja :D jeszcze opierdziele jak śmie mnie obudzić, przeciez ubrania mozna sobie naszykować wieczorem, a śniadania o 6 się nie je :DD a tak serio, to mogę spać teraz i do 11.

Kochana, nie będzie za późno na te prenatalne ? Jesteśmy chyba na tym samym tygodniu i dniu ja mam 05.04 wiem, że optymalnie to tak 12-13 tygodni, żeby dało się wszystko zmierzyć.

Co do ślubnych tematów. W tym roku jubileusz 5 lat :) wbrew zabobonom tfu tfu jest dobrze, miałam 19 lat wtedy. Czekamy na drugą pociechę, a w zeszły czwartek wbiliśmy pierwszą łopatę pod nasz dom, szkoda że mogę śledzić wszystko tylko na zdjęciach, ale mam nadzieje, ze za tydzień dostanę zielone światło na chodzenie, a krwiak się wchłonął. :tak:

Heheheh jak bym czytała o sobie :D mojemu też dostaje się bura że rano mnie budzi , przecież wszystko może naszykować wieczorem :D

Cześć dziewczyny.

Tak dużo piszecie, że nie nadążam.

Ja też mam prenatalne 13.04. - to będzie skończony 12 tc, więc chyba Kamsi ma podobnie jak ja...

Po pierwszej wizycie wszystko super. Ale okazało się, że to ciąża mnoga. Są bliźniaki. Potrzebowałam chwili, żeby się z tym ogarnąć... i chyba nadal się nie ogarnęłam. Dzisiaj wieczorem druga wizyta.
Dalej jestem przerażona, bo nie tak sobie to wszystko zaplanowałam i wyobrażałam. Głównie kwestie finansowe wyprawki (ale nie tylko jej) mnie przerażają. zawsze wiedziałam, że nas nie stać na trójkę dzieci... a tu bach! Będzie trzeba się zmierzyć :)

Cześć dziewczyny.

Ja też mam prenatalne 13.04. - to będzie skończony 12 tc, więc chyba Kamsi ma podobnie jak ja...

Po pierwszej wizycie wszystko super. Ale okazało się, że to ciąża mnoga. Są bliźniaki. Potrzebowałam chwili, żeby się z tym ogarnąć... i chyba nadal się nie ogarnęłam. Dzisiaj wieczorem druga wizyta.
Dalej jestem przerażona, bo nie tak sobie to wszystko zaplanowałam i wyobrażałam. Głównie kwestie finansowe wyprawki (ale nie tylko jej) mnie przerażają. zawsze wiedziałam, że nas nie stać na trójkę dzieci... a tu bach! Będzie trzeba się zmierzyć :)
Ale extra gratulacje. To dopiero teraz zauważyli?

Hmmm mówisz, ze późno? Tak mnie umówili... bedzie wtedy 13t1d. Może zadzwonię i zapytam czy chociaż pare dni wcześniej by sie udało... gratuluje rozpoczęcia budowy :) nam tez sie marzy dom pod miastem. Zbieramy na działkę. Póki co ciężki temat bo pod Wrocławiem działki są strasznie drogie:( a mamy juz dwa mieszkania na kredyt. Ale będziemy dążyć do spełnienia celu :) jak dziecko podrośnie to będzie ciasno, bo mamy dwa pokoje 52m, wiec mam nadzieje, ze na 2-3 latka sie przeprowadzimy.

Cześć dziewczyny.

Loooo super, gratulacje [emoji3][emoji3][emoji173]

p19u9jcg9y71ca8m.png

2 wizyta 22 marca [emoji173]

reklama
Do góry