reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

reklama
Jeszcze troche i wchodze, dziękuję dziewczyny [emoji173][emoji8][emoji8]

p19u9jcg9y71ca8m.png

2 wizyta 22 marca [emoji173]

Serio wstajecie z Waszymi facetami rano? :O jezuuu, ja to wyrodna zona jeszcze go poganiam zeby szybciej zgasil swiatlo i zamknal drzwi za soba [emoji23]

4c3tskjoppjijysx.png

Hahaha - cała ja :D jeszcze opierdziele jak śmie mnie obudzić, przeciez ubrania mozna sobie naszykować wieczorem, a śniadania o 6 się nie je :DD a tak serio, to mogę spać teraz i do 11.

Okruszek - koniecznie daj znać jak to wyglądało i co tam mówili :) ja prenatalne dopiero 16.04

Kochana, nie będzie za późno na te prenatalne ? Jesteśmy chyba na tym samym tygodniu i dniu ja mam 05.04 wiem, że optymalnie to tak 12-13 tygodni, żeby dało się wszystko zmierzyć.

Co do ślubnych tematów. W tym roku jubileusz 5 lat :) wbrew zabobonom tfu tfu jest dobrze, miałam 19 lat wtedy. Czekamy na drugą pociechę, a w zeszły czwartek wbiliśmy pierwszą łopatę pod nasz dom, szkoda że mogę śledzić wszystko tylko na zdjęciach, ale mam nadzieje, ze za tydzień dostanę zielone światło na chodzenie, a krwiak się wchłonął. :tak:

O to może nawet w szpitalu sie spotkamy? Wiesz juz gdzie chciałabyś rodzic? Ja chyba na borowskiej, maja tam najlepszy sprzęt dla dziecka i moj lekarz jest tam zastępca kierownika kliniki położnictwa. Poza tym mam tam bardzo blisko, jakieś 2km.

Kamsi ja raczej zdecyduje się na Oławę- córkę tam rodziłam i byłam zadowolona z opieki. Mam bliżej do Oławy niż do Wrocławia

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Hahaha - cała ja :D jeszcze opierdziele jak śmie mnie obudzić, przeciez ubrania mozna sobie naszykować wieczorem, a śniadania o 6 się nie je :DD a tak serio, to mogę spać teraz i do 11.

Kochana, nie będzie za późno na te prenatalne ? Jesteśmy chyba na tym samym tygodniu i dniu ja mam 05.04 wiem, że optymalnie to tak 12-13 tygodni, żeby dało się wszystko zmierzyć.

Co do ślubnych tematów. W tym roku jubileusz 5 lat :) wbrew zabobonom tfu tfu jest dobrze, miałam 19 lat wtedy. Czekamy na drugą pociechę, a w zeszły czwartek wbiliśmy pierwszą łopatę pod nasz dom, szkoda że mogę śledzić wszystko tylko na zdjęciach, ale mam nadzieje, ze za tydzień dostanę zielone światło na chodzenie, a krwiak się wchłonął. :tak:

Heheheh jak bym czytała o sobie :D mojemu też dostaje się bura że rano mnie budzi , przecież wszystko może naszykować wieczorem :D

Cześć dziewczyny.

Tak dużo piszecie, że nie nadążam.

Ja też mam prenatalne 13.04. - to będzie skończony 12 tc, więc chyba Kamsi ma podobnie jak ja...

Po pierwszej wizycie wszystko super. Ale okazało się, że to ciąża mnoga. Są bliźniaki. Potrzebowałam chwili, żeby się z tym ogarnąć... i chyba nadal się nie ogarnęłam. Dzisiaj wieczorem druga wizyta.
Dalej jestem przerażona, bo nie tak sobie to wszystko zaplanowałam i wyobrażałam. Głównie kwestie finansowe wyprawki (ale nie tylko jej) mnie przerażają. zawsze wiedziałam, że nas nie stać na trójkę dzieci... a tu bach! Będzie trzeba się zmierzyć :)

Cześć dziewczyny.

Ja też mam prenatalne 13.04. - to będzie skończony 12 tc, więc chyba Kamsi ma podobnie jak ja...

Po pierwszej wizycie wszystko super. Ale okazało się, że to ciąża mnoga. Są bliźniaki. Potrzebowałam chwili, żeby się z tym ogarnąć... i chyba nadal się nie ogarnęłam. Dzisiaj wieczorem druga wizyta.
Dalej jestem przerażona, bo nie tak sobie to wszystko zaplanowałam i wyobrażałam. Głównie kwestie finansowe wyprawki (ale nie tylko jej) mnie przerażają. zawsze wiedziałam, że nas nie stać na trójkę dzieci... a tu bach! Będzie trzeba się zmierzyć :)
Ale extra gratulacje. To dopiero teraz zauważyli?

Hmmm mówisz, ze późno? Tak mnie umówili... bedzie wtedy 13t1d. Może zadzwonię i zapytam czy chociaż pare dni wcześniej by sie udało... gratuluje rozpoczęcia budowy :) nam tez sie marzy dom pod miastem. Zbieramy na działkę. Póki co ciężki temat bo pod Wrocławiem działki są strasznie drogie:( a mamy juz dwa mieszkania na kredyt. Ale będziemy dążyć do spełnienia celu :) jak dziecko podrośnie to będzie ciasno, bo mamy dwa pokoje 52m, wiec mam nadzieje, ze na 2-3 latka sie przeprowadzimy.

Cześć dziewczyny.

Loooo super, gratulacje [emoji3][emoji3][emoji173]

p19u9jcg9y71ca8m.png

2 wizyta 22 marca [emoji173]

reklama
Do góry