reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

Dziewczyny czy ktoś jeszcze nie widział serduszka dzidzi czy tylko ja mam tak późno wizytę?:szok: teraz żałuję że nie powiedziałam żeby wcześniej mnie zapisał to czekanie miesiąc to jakiś koszmar :huh:
Ja dopiero jutro zobaczę mam nadzieję ;)

Smaruje się olejem kokosowym, znaczy smarowałam dopóki nie miałam mdłości... Teraz nie mogę zapachu :/

Spodnie już noszę ciążowe, mieszczę się w te normalne ale mnie denerwuje ucisk na brzuch ;)

Gratulacje dla narzeczonych :D

reklama
Dziewczyny czy wy się mieścicie w swoje spodnie jeszcze ?bo ja w jedne [emoji15] i myśle czy nie kupić już ciążowych ewentualnie jakiś nie wiem biodrówek większych ...? Bo wszystkie mam z wysokim stanem i no chodzę z rozpiętym guzikiem

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ja mam taką metodę. Nie spodnie A ciut większe sukienki. Trochę sportowy styl. Na zimę grubsze wiadomo Ale tak żeby zasloniły na razie . Nic opiętego :D
Rajstopy ciążowe można i w rosmann dostać.

Dziewczyny czy wy się mieścicie w swoje spodnie jeszcze ?bo ja w jedne [emoji15] i myśle czy nie kupić już ciążowych ewentualnie jakiś nie wiem biodrówek większych ...? Bo wszystkie mam z wysokim stanem i no chodzę z rozpiętym guzikiem

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ja już się nie mieszczę. Tzn. tak to wchodzą, ale nie moge zapiąć guzika. Na szczęście mam spódnicę z pierwszej ciąży, taką na wczesną ciążę i jest już ok.

Ja dopiero jutro zobaczę mam nadzieję ;)

Smaruje się olejem kokosowym, znaczy smarowałam dopóki nie miałam mdłości... Teraz nie mogę zapachu :/

Spodnie już noszę ciążowe, mieszczę się w te normalne ale mnie denerwuje ucisk na brzuch ;)

Gratulacje dla narzeczonych :D

A gdzie można kupić takie ciążowe spodnie. W których sklepach ?

No mój jest niejadek ale naleśniki, kakao i jajko na twardo lub miękko to pewniak w jego menu :)

Zazwyczaj z chęcią mogę smażyć niezliczoną ilość ale nie o świcie w dzień wolny od pracy [emoji14] Ach te nasze dzieci :) :)

usg wizyta 19.03

U nas od jakiegoś czasu królują chlebki indyjskie z humusem bo zdrowy dla mnie.
Chlebki bardzo prosto się robi:
3 szklanki mąki zwykłej wsypać do miski, dodać 2 łyżeczki proszku do pieczenia oraz 2 łyżeczki soli. Wymieszać razem sypkie. Wlać niecałą jedną szklankę ciepłej wody, ale nie goroącej, dodać także 5 łyżek oliwy z oliwek. Zagnieść ciasto. Dać mu odpocząć na 15 minut, a następnie formować kulki, które rozwałkowuje się na cieniusieńko wałkiem. Placki smażyć z każdej strony po kilka sekund. Jeść z humusem lub samą oliwą z oliwek. Smacznego!
Tylko nie wiem czy Dzieciaczkom posmakowałoby bo to wersja na słono..

Ostatnia edycja:
A ja się pochwalę [emoji5]
Zostałam narzeczoną! Trochę śmiesznie tak, jak już 2 dziecko w drodze, ale nigdy nam się do ślubu nie spieszyło, bo i tak z małym dzieckiem na rękach to ciężko.

Małą znowu jakaś gorączka bierze i nie śpi, a my razem z nią... Mam nadzieję, że jej przejdzie, bo cały przyszły tydzień mam dużo pracy plus praktyki i wolałabym nie siedzieć w domu. Jednak nie wyobrażam sobie zostawić chorego dziecka z dziadkami czy opiekunką. Muszę mieć wszystko pod kontrolą [emoji6]

Jak się dziś czujecie? Jakie plany na niedzielę?
Gratulacje :-) :)

To pewnie niedługo sen się sprawdzi :)

Ja bym chciała kp. Z pierwszym nie do końca nam wyszło. Za szybko się poddałam i skończył na butelce.
Teraz w razie problemów szukam doradcy laktacyjnej I będę walczyć o karmienie.

Ps. Mój młody otworzył oczy o 7 i zażyczył sobie naleśniki ehhh...już wiecie co u nas na śniadanie :)

usg wizyta 19.03
W temacie karmienia, jeśli nie znasz to polecam blog, który prowadzi Hafija - dużo konkretów, mi bardzo pomógł :)
Ja w nocy nie mogłam spać, więc oglądałam filmy, a teraz jestem nieprzytomna...

Wysłane z mojego F3311 przy użyciu Tapatalka

@aga dzięki za przepis wypróbuję :)

Co do spodni to ulubione jeansy poszły w odstawkę. Mam jedne na gumce pepcowe I w nich śmigam ale przyniosłam już z piwnicy ciążowe ciuchy. Mam jedne super spodnie czarne mega wygodne i noedługo zamierzam zacząć w nich chodzić.
Rozglądam się za jakimiś fajnymi jeansami ale chyba muszę stacjonarnie w h&m mierzyć bo w necie ciężko w rozm.trafić.

usg wizyta 19.03

@aga dzięki za przepis wypróbuję :)

Co do spodni to ulubione jeansy poszły w odstawkę. Mam jedne na gumce pepcowe I w nich śmigam ale przyniosłam już z piwnicy ciążowe ciuchy. Mam jedne super spodnie czarne mega wygodne i noedługo zamierzam zacząć w nich chodzić.
Rozglądam się za jakimiś fajnymi jeansami ale chyba muszę stacjonarnie w h&m mierzyć bo w necie ciężko w rozm.trafić.

usg wizyta 19.03

No właśnie wiem ze w hm są przeglądałam na internecie ale tez muszę stacjonarnie jechać. Chociaż nie wiem w którym sklepie jest ten dział.... bo to tez nie w każdym.
A jeszcze jakieś sklepy maja spodnie ciążowe , wie ktoś ?

reklama
No właśnie wiem ze w hm są przeglądałam na internecie ale tez muszę stacjonarnie jechać. Chociaż nie wiem w którym sklepie jest ten dział.... bo to tez nie w każdym.
A jeszcze jakieś sklepy maja spodnie ciążowe , wie ktoś ?

Widzę online w C&A ale u mnie w Lu w stacjonarnym sklepie nie było.

usg wizyta 19.03

Do góry