reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

Dziewczyny smarujecie się już na rozstępy? Ja mam biooil więc póki co tym ale o musteli się naczytalam cena średnia ale podobno wydajny i skuteczny. Sugeeujecie coś innego jeszcze?

Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja już mam tyle rozstępów, że szkoda gadać i nie pomaga nic ani zapobiegająco, ani już po fakcie [emoji20] ale używam tego balsamu z palmer's co dziewczyny

reklama
A ja się pochwalę [emoji5]
Zostałam narzeczoną! Trochę śmiesznie tak, jak już 2 dziecko w drodze, ale nigdy nam się do ślubu nie spieszyło, bo i tak z małym dzieckiem na rękach to ciężko.

Małą znowu jakaś gorączka bierze i nie śpi, a my razem z nią... Mam nadzieję, że jej przejdzie, bo cały przyszły tydzień mam dużo pracy plus praktyki i wolałabym nie siedzieć w domu. Jednak nie wyobrażam sobie zostawić chorego dziecka z dziadkami czy opiekunką. Muszę mieć wszystko pod kontrolą [emoji6]

Jak się dziś czujecie? Jakie plany na niedzielę?

Ja na początku smarowalam się oliwka dla dzieci serii rosmann ma lepszy skład niż np Johnson. A teraz kupiłam balsam serii Palmers nie każdemu może pasować z uwagi na kokosowy zapach ale jest super. Skóra gładka i nawilżona, mustela wg. Mnie mimo ceny ma nie najlepszy skład min. Olej rafinowany palmowy. Ale rzeczywiście najlepiej smarować się od początku.
Plusem jest to że wogole nie wypada mi włosy jak to w ciąży są piękne i błyszczące ale słyszałam że po porodzie wypadają, więc pewnie będę lysa :).,na twarzy mam drobne krostki ale smaruje je maścia cynkowa i znikają.
Palmers ma zapach kakaowca.

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

Zostałam narzeczoną! Trochę śmiesznie tak, jak już 2 dziecko w drodze, ale nigdy nam się do ślubu nie spieszyło, bo i tak z małym dzieckiem na rękach to ciężko.

Małą znowu jakaś gorączka bierze i nie śpi, a my razem z nią... Mam nadzieję, że jej przejdzie, bo cały przyszły tydzień mam dużo pracy plus praktyki i wolałabym nie siedzieć w domu. Jednak nie wyobrażam sobie zostawić chorego dziecka z dziadkami czy opiekunką. Muszę mieć wszystko pod kontrolą [emoji6]

Gratuluję :)
Ja mam uczelnię od 11 do 19. Tak samo jak wczoraj. Ale dzisiaj mąż ma gości więc będę jeszcze musiała dokładnie posprzątać.
Ubudzilam się z takim głodem. Od razu mężowi kazalam przy robieniu butelki dla syna mi zrobić kanapkę. Oczywiście z pasztetem [emoji16][emoji16][emoji16]

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

Dzień dobry Mamy :-) śniło mi się, że karmię piersią :-D
To pewnie niedługo sen się sprawdzi :)

Ja bym chciała kp. Z pierwszym nie do końca nam wyszło. Za szybko się poddałam i skończył na butelce.
Teraz w razie problemów szukam doradcy laktacyjnej I będę walczyć o karmienie.

Ps. Mój młody otworzył oczy o 7 i zażyczył sobie naleśniki ehhh...już wiecie co u nas na śniadanie :)

usg wizyta 19.03

Mamisia, moj tez na pytanie -co jemy powiedzial ze nalesniki [emoji23] to zrob dwa wiecej, bo mi sie nie chce [emoji23]

4c3tskjoppjijysx.png

Mamisia, moj tez na pytanie -co jemy powiedzial ze nalesniki [emoji23] to zrob dwa wiecej, bo mi sie nie chce [emoji23]

4c3tskjoppjijysx.png
No mój jest niejadek ale naleśniki, kakao i jajko na twardo lub miękko to pewniak w jego menu :)

Zazwyczaj z chęcią mogę smażyć niezliczoną ilość ale nie o świcie w dzień wolny od pracy [emoji14] Ach te nasze dzieci :) :)

usg wizyta 19.03

Gratuluję:)
U mnie dzień jak co dzień, większość czasu na kanapie przez tego krwiaka. Mój synek pojechał do babci na kilka dni, więc jesteśmy z mężem sami. Na śniadanie zjemy sobie placuszki z twarogu:) a mi się dziś śniło, że urodziłam córkę i daliśmy jej na imię Laura (przedwczoraj w rodzinie męża urodziła się Laura właśnie;) to może stąd ten sen).
Miłego dnia dziewczyny.

reklama
Dziewczyny czy wy się mieścicie w swoje spodnie jeszcze ?bo ja w jedne [emoji15] i myśle czy nie kupić już ciążowych ewentualnie jakiś nie wiem biodrówek większych ...? Bo wszystkie mam z wysokim stanem i no chodzę z rozpiętym guzikiem

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry