Ja miałam lekka niedoczynnosc i brałam ciągle euthyrox w dawcę 25, ale teraz wynik wyszedł mi w ciąży ponad 5 i zmienił mi dawkę na 50, kolejny wynik robię w sobotę za tydzien, zobaczyny czy sie zmniejszy. Ja chciałabym spróbować SN... ale boje sie tego nacięcia :/ na sama myśl to chyba ucieknę z tamtego łóżka... nie wyobrażam sobie leżeć na porodówce i usłyszeć „nacinamy”. Na sama myśl mi sie chce mdleć... juz bólu sie tak nie boje jak tego.
reklama
NaturalnaMama
Fanka BB :)
Mi się udało bez. Dużo ćwiczyłam mięśnie Kegla, uważam, że to mogło mieć wpływJa miałam lekka niedoczynnosc i brałam ciągle euthyrox w dawcę 25, ale teraz wynik wyszedł mi w ciąży ponad 5 i zmienił mi dawkę na 50, kolejny wynik robię w sobotę za tydzien, zobaczyny czy sie zmniejszy. Ja chciałabym spróbować SN... ale boje sie tego nacięcia :/ na sama myśl to chyba ucieknę z tamtego łóżka... nie wyobrażam sobie leżeć na porodówce i usłyszeć „nacinamy”. Na sama myśl mi sie chce mdleć... juz bólu sie tak nie boje jak tego.
Wysłane z mojego F3311 przy użyciu Tapatalka
Kffiatek
Ja pierwszy poród miałam sn i mnie nie nacinali- chociaż położna trzy razy do mnie się pchała z nożyczkami brrr.... Pytając jaka waga wyszła nam rano na usg (startowałam z patologii). Na szczęście na usg wyszła 3600 i tak jej warczałam na zmianę z tym że ma wyp... z nożyczkami. I mnie nie nacięła. A syn urodził się 4030g Marudziła potem że jej nierówno pękłam i teraz musi dziergać- szczerze, dwa dni po porodzie nic nie czułam w tym miejscu a moja siostra po cięciu dwa lata czuła bóle. Więc jestem zdecydowaną zwolenniczką nie nacinaniaMi się udało bez. Dużo ćwiczyłam mięśnie Kegla, uważam, że to mogło mieć wpływ
Drugi poród to była cc z powodu stanu przedrzucawkowego i gin nie daje złudzeń że tym razem będzie inaczej. Zobaczymy.
sandralevv93
Ja narazie tsh w normie ale mam dawke euthoryxu 75. Zobaczymy co wyjdzie za tydzień.Ja miałam lekka niedoczynnosc i brałam ciągle euthyrox w dawcę 25, ale teraz wynik wyszedł mi w ciąży ponad 5 i zmienił mi dawkę na 50, kolejny wynik robię w sobotę za tydzien, zobaczyny czy sie zmniejszy. Ja chciałabym spróbować SN... ale boje sie tego nacięcia :/ na sama myśl to chyba ucieknę z tamtego łóżka... nie wyobrażam sobie leżeć na porodówce i usłyszeć „nacinamy”. Na sama myśl mi sie chce mdleć... juz bólu sie tak nie boje jak tego.
Co do sn, to dokładnie tego samego sie boje.
2 wizyta 22 marca [emoji173]
Mamisia83
Otoona
Kiedyś piłam dużo kawy i herbaty ale odkąd mam mdłości w ogóle mało piję [emoji53]. Mało picia równa się mniejsza filtracja. Dwa niestety mam tendencję do kamicy nerkowej. Przez centymetrowy kamień o mało się nie przekrecilam w 2016 r ale to długa historia.Pijesz duzo kawy herbaty....?
Tam jest duzo szczawianow..wiaza one wapn z organizmu.co z kolei oslabia kosci...
Dlatego kawa z mlekiem... lub zjesc cos nabialowego np. Ser po takiej herbacie....
Daj znac co lekarz powie
monami
No ja tez nie mam. A przynajmniej całe życie byłam zdrowa jak ryba a ru psikus .... tsh powyżej 3
sandralevv93
Tez myslalam ze nie mam problemow z tarczyca dopoki nie zbadalam tsh [emoji846]
2 wizyta 22 marca [emoji173]
reklama
NaturalnaMama
Hej dziewczyny. A ja z pytaniem o grupę krwi. Jestem honorowym dawcą, mam książeczkę z wbita grupą. Pielęgniarka w klinice mówiła, że i tak będę musiała zrobić, żeby mieć oryginał badnaia przy porodzie. Serio książeczka dawcy nie wystarczy?