reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

Hej dziewczyny. A ja z pytaniem o grupę krwi. Jestem honorowym dawcą, mam książeczkę z wbita grupą. Pielęgniarka w klinice mówiła, że i tak będę musiała zrobić, żeby mieć oryginał badnaia przy porodzie. Serio książeczka dawcy nie wystarczy?

Wysłane z mojego F3311 przy użyciu Tapatalka
Też mi to mówiono.
Ja muszę dwa razy robić wynik bo tak mój gin wymaga.
Chociaż pielęgniarka która pobierała mówiła, że to jakieś odgórne wytyczne z ministerstwa czy coś w tym stylu.

usg wizyta 19.03

reklama
Hej dziewczyny. A ja z pytaniem o grupę krwi. Jestem honorowym dawcą, mam książeczkę z wbita grupą. Pielęgniarka w klinice mówiła, że i tak będę musiała zrobić, żeby mieć oryginał badnaia przy porodzie. Serio książeczka dawcy nie wystarczy?

Mnie się wydaję że nie wystarczy. Trzeba mieć badanie zrobione i posiadać oryginał. Ja chociaż miałam po synu oryginał grupy krwi to gin przy poprzedniej ciąży kazał mi powtórzyć. Dobrze że ten stwierdził że nie trzeba nowego.

ny0z5ax.png

Wstałam jakaś bez sił...znaczy się jeszcze leżę ale już się obudziłam. Boli mnie kręgosłup...mdli i nie mam werwy do jakiejkolwiek aktywności.
Dzisiaj mam dzień wolny bo idę z młodym na kontrolę po tej anginie.
Trzeba jeszcze jakieś zapasy zrobić bo mąż z delegacji wraca a lodówka pusta...ehhh

usg wizyta 19.03

Wstawiam foto wczorajszego brzucha. Żeby nie było nie wypinałam się...ale byłam po obiedzie :)
03cfd707bf177f98577e3bc791eff41f.jpg

usg wizyta 19.03
To ten etap, gdzie ludzie którzy Cię znają, mogą już podejrzewać, a Ci co nie znają obstawiaja, że się 'zapuściłaś' :D ślicznie rosniecie :) u mnie waga stoi, zero brzucha, zero objawów.

To ten etap, gdzie ludzie którzy Cię znają, mogą już podejrzewać, a Ci co nie znają obstawiaja, że się 'zapuściłaś' :D ślicznie rosniecie :) u mnie waga stoi, zero brzucha, zero objawów.

O dobrze podsumowane :)
Mój mąż mówi nie wypinaj się przecież to za wcześnie...a ja wręcz wciągam i przykrywam bo nawet moja mama (u której mieszkamy) jeszcze nie wie.
Wagę muszę sprawdzić bo dawno nie ważyłam się.

usg wizyta 19.03

reklama
Mnie wczoraj złapał taki ból brzucha że zaczęłam się martwić czy fasolka jeszcze żyje. Dziś jest spokój. Wizyta za 6 dni. Jakoś muszę wytrzymać do niej chociaż jest ciężko.

A to mój brzuch z wczoraj po kolacji [emoji14]
3c2695cb8983facb3c472b1c83400965.jpg

ny0z5ax.png
O kurcze...te brzuchy w kolejnych ciążach faktycznie szybciej się pojawiają :)

usg wizyta 19.03

Do góry