reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październikowe mamy 2018

Ja dziś ugotowałam sobie duży garnek zupy ogorkowej [emoji5]. Mąż zajada się smazonym serem camembert a ja tylko zaglądam [emoji14]. Ogólnie to mam taką ochotę na jakieś ciasto z kremem[emoji39].

3jgx3e3k1gesq4j4.png

Ja zjadłam jajka sadzone z serem na ciepło na masełku. Trochę pieprzu i soli. Mam gulasz jeszcze i w biedronce uśmiechało się do mnie ptasie mleczko . To je przygarnęłam. Waniliowe .
Oj. Kurczę. :D

reklama
A za mną kluski z serem chodziły i zjadłam całą michę :)
Rosół też wciągnęłam :)
I sałatkę z tuńczykiem.
A teraz za makaron z kurczakiem, brokułem i suszonymi pomid.się biorę...
Wieczorem mam wychodne z koleżanką do kina a tatuś ogarnie młodego :)

PRENATALNE usg 19.03.18->czekamy

Dziewczyny, wy tu piszecie co zjadlyscie, a ja omijam z daleka te posty żeby o tym nie czytać... Jak pomyślę o jedzeniu to mi gorzej niedobrze...

Hej Dziewczyny
A ja właśnie przełknełam ślinkę na myśli o tych wszystkich smakołykach.
Niestety u mnie już stwierdzono cukrzycę ciążową
Także od środy jestem na diecie.
Trochę mnie to dołuje i jeszcze ta pogoda
Także czekam na wiosnę i lepsze samopoczucie.

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja wczoraj mialam okropna chec na kebaba [emoji85] dobra godzine o nim myslalam, o tym jak te miesko sie kreci [emoji85] az wkoncu zamowilam i maz stwierdzil, ze jem jakbym nigdy nie widziala [emoji23] serioooo, nigdy kebab nie byl tak pyszny jak wczoraj [emoji23]

Dzień dobry Dziewczyny [emoji4]

Śliwka przykro mi z powodu cukrzycy...wiem że nie jest to przyjemna dieta, ale zaletą jest że nie nabiera się zbędnych kilogramów, których ja się strasznie obawiam.

Ewelinka i Nesbitt oby do 4 miesiąca...ponoć najczęściej w 2 trymestrze mijają takie niedogodności.

Otoona jej ale mi przypomniałaś [emoji16] gorącego camemberta...do tego żurawinka....mmmmm pyycha! Teraz tylko pomarzyć.

Olka90 uspokoiłaś mnie trochę [emoji8] ja się właśnie dzisiaj obudziłam z piersiami takimi miękkimi jak zawsze przed ciążą. [emoji17] A jeszcze wczoraj napięte były jak struna...naprawdę naszły mnie czarne chmury. Mam nadzieję, że tak jak piszesz...wszystko jest ok. Jestem dobrej myśli...A już jak przeczytałam Twojego posta ...tym bardziej. Dzięki.

Naturalna Mama trzeba złe myśli zamieniać na dobre. Trzymam kciuki ... wizyta już w środę....

No właśnie ja dziś też wstałam zaskoczona, bo piersi jakieś takie wiodkie...no ale nie chcę się nakręcać. Wizyta 12 i to prenatalne...staram się myśleć pozytywnie.
Kawkę pokochałam dopiero 4 lata temu. Wcześniej nigdy nie piłam. Ale jedynie z mlekiem sojowym mi smakuje. Tylko odkąd się zaczęliśmy starać o dzidzie odstawiłam kawę bo nie sprzyja owulacji, w czasie ciąży też nie wpływa dobrze na łożysko, wiec nie piję. Ale jedna dziennie nie powinna mieć negatywnego wpływu.
Inka mi już wyszła bokiem...Bo na nią zmieniłam...teraz mam problem by w ogóle coś pić. Lubię wyciskane soki wiec sokowirówka wystawiona i przynosi ulgę [emoji4].
Ja dziś gulasz zrobiłam z białą kaszą gryczaną.....mmmmm mm. ...jeszcze czuję....

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Kawy nie pijam.. dla towarzystwa inke
Za godzine drugi dziec mi usnie. .. i startuje po lody i ptasie mleczko... wasza wina !
. A widzialam dzis w tv..zupe szczawiowa z jajkiem. .. jeny... musze ja zjeść Moja mama ma mrożony szczaw z ogrodka... zamowienie zlozylam ale dopiero na święta....
I placki ziemniaczane chodzily za mna, wiec robilam

Mdlosci sporo zelzaly....
Dzis ogladan ten program rozrywkowy o hipnozie, ktora tez oglada?

reklama
Kawy nie pijam.. dla towarzystwa inke
Za godzine drugi dziec mi usnie. .. i startuje po lody i ptasie mleczko... wasza wina !
. A widzialam dzis w tv..zupe szczawiowa z jajkiem. .. jeny... musze ja zjeść Moja mama ma mrożony szczaw z ogrodka... zamowienie zlozylam ale dopiero na święta....
I placki ziemniaczane chodzily za mna, wiec robilam

Mdlosci sporo zelzaly....
Dzis ogladan ten program rozrywkowy o hipnozie, ktora tez oglada?

Ja tez to dzisiaj ogladam[emoji846]

Do góry