reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

Pewnie zawsze już będziesz mogła kupić konkretnie ubranka dla dziewczynki lub chłopca. Ja czuję że znów będę miała syna. W pierwszej ciąży trafiłam z moimi przeczuciami[emoji5]. Mam też dużo ubrań po synku i na pewno znów je wykorzystam [emoji5].

xrot3e3khrx43f8f.png

Ja po synach tez mam spiro neutralnych rzeczy ktore wykorzystam :)
Ale rozowych rzeczy teraz kupilam, bo okazja byla :)
Wiec musi byc juz dziewczynka

reklama
Ja też ustawiłam suwak Ale nie widać go. Niektórym Mamom pojawia się pionowo ustawiając telefon. Nie wiem czy to od telefonu zależy?
Ja dzisiaj miałam pobraną betę i wieczorem będę miała wynik.
A teraz pytanie do Was Mamy. Jak to jest z malowaniem paznokci ? Z hybrydy zrezygnowałam. Jest szkodliwa Ale jak to jest w ogóle z malowaniem paznokci w ciąży?

Ja nosze żele

Nie, zurek jest inny [emoji4] my mówimy na to bialy barszcz

p19u9jcg1z5wnhly.png

x7codciml8ye19yb.png

-> Druga wizyta 22.03 [emoji173]
Ja mieszkałam w woj. Opolskim, teraz w mazowieckim i tak samo jest. barszcz biały nie jest z chrzanem, a żurek jest bardziej kwaśno ostry z chrzanem właśnie. I jak napisałaś ze barszcz na ostro to myślałam że mówimy o zurku :)

tb73j48a2bxk0byd.png

h44eflw1ladqrmrl.png

Ja tez jestem już zapisana mam 4 kwietnia a Ty ???

Fajnie ze coś przesuwacie dziewczyny ja nie mam takich przeczuć chociaż wszyscy mówią ze dziewczynkę będę mieć i nie ukrywam ze bardzo bym chciała [emoji173]️ ale naokoło mnie wszyscy maja synów [emoji23]

Na 11 kwietnia. [emoji6]

xnw443r8472qu1nc.png

Spokojnie jeszcze dużo czasu jest do października, może jakieś wpadnie Wam do głowy [emoji5]. My już mamy wybrane dla chłopca Jakub a dla dziewczynki Oliwia [emoji5]. Pierwszy raz bez sporów [emoji14].

Co prawda moje ubranka ma szwagierka bo w listopadzie urodziła chłopca ale odkąd wie że jestem w ciąży. Mówi że czekają na mnie a dwa że ma tyle ciuszkow po córce że musi być dziewczyna [emoji5]. Oj będzie rozczarowana .

xrot3e3khrx43f8f.png

Hmmmja mam wybrane Filip i Alicja, ale Oliwia... czemu nie wzielam pod uwage? Teraz bede miala dylemat

Ja mieszkałam w woj. Opolskim, teraz w mazowieckim i tak samo jest. barszcz biały nie jest z chrzanem, a żurek jest bardziej kwaśno ostry z chrzanem właśnie. I jak napisałaś ze barszcz na ostro to myślałam że mówimy o zurku :)

tb73j48a2bxk0byd.png

h44eflw1ladqrmrl.png

To bankowo jest zalewajka !;D

reklama
Cześć dziewczyny!
Melduję się i ja :)
W czwartek mam pierwszą wizytę u ginekologa (równo 6 tydzień), według kalendarzy termin miałabym na koniec października. Nie mogę się doczekać :)
Hej, gratulacje :) będziemy razem na końcówce października, ja 29ty :)

Wysłane z mojego F3311 przy użyciu Tapatalka

Do góry