Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Spokojnie jeszcze dużo czasu jest do października, może jakieś wpadnie Wam do głowy [emoji5]. My już mamy wybrane dla chłopca Jakub a dla dziewczynki Oliwia [emoji5]. Pierwszy raz bez sporów [emoji14].Ja w sumie też od poczatku przeczuwalam płeć my większość ubranek porozdawalismy, więc właściwie nic nie mam. No i teraz od kiedy zrobiłam test mam jakieś przeczucie na chłopaka tylko kurde właściwie nie ma męskich imion, które mi się podobają [emoji23]
Wysłane z mojego F3311 przy użyciu Tapatalka
My dla dziewczynki tez mamy imie Laura, dla chlopca Maks ale moj jakos do Maksa nie jest przekonanySpokojnie jeszcze dużo czasu jest do października, może jakieś wpadnie Wam do głowy [emoji5]. My już mamy wybrane dla chłopca Jakub a dla dziewczynki Oliwia [emoji5]. Pierwszy raz bez sporów [emoji14].
Co prawda moje ubranka ma szwagierka bo w listopadzie urodziła chłopca ale odkąd wie że jestem w ciąży. Mówi że czekają na mnie a dwa że ma tyle ciuszkow po córce że musi być dziewczyna [emoji5]. Oj będzie rozczarowana .
Ja w pierwszej ciąży, aż się nie potwierdziły moje przypuszczenia, że będzie dziewczynka - nie miałam żadnego wybranego imienia dla chłopaka a dla dziewczynki chyba z 10 tym razem to samoSpokojnie jeszcze dużo czasu jest do października, może jakieś wpadnie Wam do głowy [emoji5]. My już mamy wybrane dla chłopca Jakub a dla dziewczynki Oliwia [emoji5]. Pierwszy raz bez sporów [emoji14].
Co prawda moje ubranka ma szwagierka bo w listopadzie urodziła chłopca ale odkąd wie że jestem w ciąży. Mówi że czekają na mnie a dwa że ma tyle ciuszkow po córce że musi być dziewczyna [emoji5]. Oj będzie rozczarowana .
Leeee to nie wiem dlaczegoWeszłam na stronę suwaczki stworzyłam swój i pierwszy link dedykowany dla baby boom wkleiłem w sygnature, zapisałam zmiany i nic
Moj tez o 14 kończy...przed 15 bedzieBiedna. Mnie dziś raz zrobiło się niedobrze, od razu polecialam po migdały. Teściowa dziś zaproponowała obiad więc mam wolne od gotowania [emoji5]. Mój mąż wróci po 14 z pracy.
Weszłam na stronę suwaczki stworzyłam swój i pierwszy link dedykowany dla baby boom wkleiłem w sygnature, zapisałam zmiany i nic