reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

Nie jesteś sama[emoji5]. Mnie tak się spodobał pajacyk że nie wytrzymałam i go kupiłam [emoji5]. Chociaż obiecywalam sobie że zaczekam do 2 trymestru.

xrot3e3khrx43f8f.png
Ja chcę pierwszy zakup zrobić jak przy pierworodnej - po usg polowkowym, kiedy poznaliśmy płeć :)

Wysłane z mojego F3311 przy użyciu Tapatalka

reklama
Ja chcę pierwszy zakup zrobić jak przy pierworodnej - po usg polowkowym, kiedy poznaliśmy płeć :)

Pewnie zawsze już będziesz mogła kupić konkretnie ubranka dla dziewczynki lub chłopca. Ja czuję że znów będę miała syna. W pierwszej ciąży trafiłam z moimi przeczuciami[emoji5]. Mam też dużo ubrań po synku i na pewno znów je wykorzystam [emoji5].

xrot3e3khrx43f8f.png

Pewnie zawsze już będziesz mogła kupić konkretnie ubranka dla dziewczynki lub chłopca. Ja czuję że znów będę miała syna. W pierwszej ciąży trafiłam z moimi przeczuciami[emoji5]. Mam też dużo ubrań po synku i na pewno znów je wykorzystam [emoji5].

xrot3e3khrx43f8f.png
Ja w sumie też od poczatku przeczuwalam płeć :) my większość ubranek porozdawalismy, więc właściwie nic nie mam. No i teraz od kiedy zrobiłam test mam jakieś przeczucie na chłopaka ;) tylko kurde właściwie nie ma męskich imion, które mi się podobają [emoji23]

Ja w sumie też od poczatku przeczuwalam płeć :) my większość ubranek porozdawalismy, więc właściwie nic nie mam. No i teraz od kiedy zrobiłam test mam jakieś przeczucie na chłopaka ;) tylko kurde właściwie nie ma męskich imion, które mi się podobają [emoji23]

Ja tez przeczuwam u siebie chłopca [emoji4]

p19u9jcg1z5wnhly.png

x7codciml8ye19yb.png

-> Druga wizyta 22.03 [emoji173]

reklama
Do góry