sandralevv93
Fanka BB :)
A u mnie czeka torba z zepsutym zamkiem. Jak juz ją otworzę to nie zamkne hehe, wiec jej nie otwieram i czeka [emoji3][emoji3]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A widzisz to dobra metoda. Bo ja ciągle do swojej zaglądam i wkładam coś albo wyjmuje [emoji1]A u mnie czeka torba z zepsutym zamkiem. Jak juz ją otworzę to nie zamkne hehe, wiec jej nie otwieram i czeka [emoji3][emoji3]
Trzymam kciuki za Twoje plany ale pamiętaj gdzieś z tylu głowy że życie pisze różne scenariusze i czasem dobrze mieć plan awaryjny. [emoji2]Zapisali mnie. Ordynator kurrrcze tak marudzil, patrzył na to skierowanie, coś tam komentował... ale najważniejsze że termin jest. 15.10 na oddział a 16'10 dzidzia z Nami Długo zwlekają... ale... najważniejsze że zaklepane i już wiadomo na czym się stoi. To będzie już wtedy 39tc+. Może doczekam i donoszę... Ale już opieka dla starszego planowana i stary wie kiedy ma się szykować i jak pracę rozkładać...
To juz wiesz na czym stoisz[emoji4] Ja w dniu cc będę w 39+2. Chciałam trochę wcześniej ale mój lekarz stwierdził, że lepiej aby dziecko dłużej posiedzialo w brzuchu ze względu na pluca, które rozwijają się ostatnie także wolałam już nie dyskutowaćZapisali mnie. Ordynator kurrrcze tak marudzil, patrzył na to skierowanie, coś tam komentował... ale najważniejsze że termin jest. 15.10 na oddział a 16'10 dzidzia z Nami Długo zwlekają... ale... najważniejsze że zaklepane i już wiadomo na czym się stoi. To będzie już wtedy 39tc+. Może doczekam i donoszę... Ale już opieka dla starszego planowana i stary wie kiedy ma się szykować i jak pracę rozkładać...
Czyli będziemy mieć cc w tym samym dniu i tc hihi...To juz wiesz na czym stoisz[emoji4] Ja w dniu cc będę w 39+2. Chciałam trochę wcześniej ale mój lekarz stwierdził, że lepiej aby dziecko dłużej posiedzialo w brzuchu ze względu na pluca, które rozwijają się ostatnie także wolałam już nie dyskutować
Pierwszy raz słyszę o takich dopiskachDziewczyny, a czy słyszałyście o czymś takim, że mój lekarz ma mi dopisać na skier na cc jeszcze informację, że ja nie zgadzam się na poród natural. Bzdura nie? Przecież meldujac sie w szpitalu będę coś takiego podpisywać tak czy siak... ale ordy kazał coś takiego dopisać [emoji14] Pewnie mój Bedzie sie smial.. makabra. W ogóle podważał jakby kompetencje mojego lekarza i dyskutował ze skier. Żenada... :/ Będę musiała podejść i poprosić o te dopiske.