reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2018

Poka poka [emoji7][emoji7][emoji173]
A pokażę [emoji6] Dopiero na zdjęciu widzę, że nie jest taki wielki jak mi się wydaje, bo tak to mam wrażenie, że już cały świat mi przesłania.
_20180730_203723.JPG

Załączniki

• _20180730_203723.JPG
    _20180730_203723.JPG
    25,7 KB · Wyświetleń: 336
reklama
Ja tez od ciotki i babci słyszę ze pewnie szybciej urodzę bo brzuch mam ogromny... idealne słowa dla kobiety, która sama czuje się jak słonica- zamiast pocieszyć to dołują. Na poprawę samopoczucia na pewno to dobrze nie wpływa. No ale cóż, byle do października [emoji6]

Też usłyszałam od znajomej której miesiąc nie widziałam 'ojej aleś Ty gruba' mówię że raczej nie znam chudych lasek w III trymestrze. Niestety czuje się jak hipopotamica.Odliczam już do mezowskiego urlopu, choć pewnie wpieni mnie nie raz ;d

Tez bym sie nie zastanawiala i wyprala jabkby byla moja, ale bede ja musiala raczej oddac wlascicielom jak juz moj maluch wyrosnie, dlatego nie chcialam zniszczyc jeszcze zanim zaczniemy uzywac ;). Na szczescie dziewczyny pisaly, ze praly i wsZystko ok, wiec jutro bedzie test:)
A jak masz oddać to inna sytuacja. Zapytaj ich, może już prali. A poza tym jak będziesz im oddawać to też brudnej nie oddasz i trzeba będzie tak czy siak wyprać [emoji4]

Też usłyszałam od znajomej której miesiąc nie widziałam 'ojej aleś Ty gruba' mówię że raczej nie znam chudych lasek w III trymestrze. Niestety czuje się jak hipopotamica.Odliczam już do mezowskiego urlopu, choć pewnie wpieni mnie nie raz ;d
Ja nie rozumiem ludzi którzy używają słowa "gruba". Gdyby ciążowy brzuch wypełniony był samym tluszczykiem to ok, ale nie jest - przecież tam jest dziecko i wody plodowe :D jeszcze "duza" rozumiem choć nietaktowne to dużym w ciąży można być, ale grubym? Podziwiam Cię za spokojną reakcję, ja to bym mniej spokojnie takiej koleżance odpowiedziała :D

Dziękuję, ale na imprezie rodzinnej czulam sie jak małpa w zoo. Jakby ciężarnej nigdy nie widzieli [emoji58]

Ja mam brzuch gigant i ciągle mnie pytają ile mi jeszcze zostało bo to chyba lada chwila :szok::angry: kazda z nas ma inny ale piękny brzuszek i nikomu nic do tego :p jeszcze nas bezczelnie denerwować komentarzami będą :angry::angry::angry:

reklama
Mnie już od miesiąca pytają ile mi jeszcze zostało i dziwią się, że tak dużo... O bliźniaki miałam pytania w pierwszej ciąży, a miałam wtedy mniejszy brzuch. Teraz już mówię, że mam termin na koniec września, a nie na początek października (no w końcu cc na 25go planowana), bo ludzie robili wielkie oczy jak mówiłam o październiku...

Do góry