Emol
Fanka BB :)
Moja druga i też jest ok a w pierwszej miałam ciągle mdłości. Może i dużo nie wymiotowalam ale tylko jogurt z mrozonymi owocami mogłam jesc a teraz nadal wszystko
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moja druga i też jest ok a w pierwszej miałam ciągle mdłości. Może i dużo nie wymiotowalam ale tylko jogurt z mrozonymi owocami mogłam jesc a teraz nadal wszystko
Super gratuluję. Zdrówka życzę. [emoji6]Powtorzylam dzisiaj bete, pieknie rosnie z 39,1 na 104,5 Po weekendzie chyba pojde do gin bo jakas infekcja mi sie przyplatala, tylko z tego co pamietam to w 1 trymestrze chyba nic nie mozna na infekcje brac :/
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
A do swojego lekarza nie możesz zadzwonić ?? Dla spokoju żeby się nie stresować cały weekendJa to jakaś pechowa jestem jak w zeszłym tygodniu miałam przez 3 dni plamienia udałam się prywatnie na USG i okazało się, ze wszystko ok, plamienia ustały, byłam szczęśliwa, za chwile się rozchorowalam dosc mocno ale udało mi się zwalczyć najgorsze babcinymi sposobami tak od wczoraj plamienia wrocily chyba się wykoncze psychicznie w tej ciąży bo ciągle się martwie i stresuje
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Powtorzylam dzisiaj bete, pieknie rosnie z 39,1 na 104,5 Po weekendzie chyba pojde do gin bo jakas infekcja mi sie przyplatala, tylko z tego co pamietam to w 1 trymestrze chyba nic nie mozna na infekcje brac :/
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Niestety mieszkam w UK i tutaj bardzo luźno podchodzą do ciąży, umowilam sie na jutro do polskiego lekarza i licze, ze on pomoże i mnie uspokoi.A do swojego lekarza nie możesz zadzwonić ?? Dla spokoju żeby się nie stresować cały weekend
Mi lekarz kazał kupić Invag , powiedział, że w ciąży tylko to mogę brać
Napewno Trzymam kciuki!!Niestety mieszkam w UK i tutaj bardzo luźno podchodzą do ciąży, umowilam sie na jutro do polskiego lekarza i licze, ze on pomoże i mnie uspokoi.
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom