reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2018

Cześć Dziewczyny ja się relaksuje i chłodzę.
Rosnę. Stopy mi delikatnie zaczęły puchnąć.
To se mocze misce z chłodną wodą :-)
Jestem w świętokrzyskim.
20180728_200431.jpg
20180728_111241.jpg

Załączniki

• 20180728_200431.jpg
    20180728_200431.jpg
    677,8 KB · Wyświetleń: 482
  • 20180728_111241.jpg
    20180728_111241.jpg
    2,9 MB · Wyświetleń: 526
reklama
Ja jem normalnie. Dzisiaj hamburgery domowe z wołowinki ze smażonym camembertem [emoji16]

Ooo pychota ! Ja też jem normalnie. Dzisiaj na śniadanie trzy jajka na miękko takie wiejskie. Kanapka z pasztetem domowym i ogórkiem.
Uwielbiam jajka !
Na obiad pizze . Dwa kawałki. Trochę słodyczy i owoce owoce . Woda woda
:D i Lech free.

A ja dziś chodziłam taka poirytowana (bardzo delikatnie mówiąc:crazy:), bo chodzi za mną ciasto z kremem i owocami...w końcu się popłakałam, mąż przytulił i było lepiej.

Co do leżenia, to ja prawy i lewy bok, bez różnicy na którym śpię, Mała ciągle kopie, ja nie wiem, kiedy ona w ogóle śpi, no ale lepiej tak, bo jestem spokojniejsza. No i uciska mnie mocno na krocze, najbardziej boli jak się w nocy przekrêcam i jak wstaję.

Właśnie siedzę na huśtawce u rodziców na wsi, w końcu da się oddychać.

ja sie rozpywam i zajadam arbuza. Arbuz na ta pogode idealny jak lody. co do lezenia, to ja tez mam duzo poduszek, rogala i jakos sie ulozyc nie moge, tu boli tam strzyka. I znowu mi sie wlczyl len kompletny. nic mi sie nie chce.

Nie mogę na tą pogodę. Nie da się wytrzymać. Do godz. 15 było 33C w cieniu a później chmury i okropna duchota. Nie widać szans na deszcz. Już 2 dzień nie wyszłam z domu, siedzę przy zasloniętych oknach i wiatraku, jem zimne arbuzy. A najgorzej że jutro ma być jeszcze cieplej.

W sezonie zimowym montuje klime, bo nie wyobrażam sobie siedzieć za rok w takim cieple z malym dzieckiem. To musi być udręka.Dobrze że jeszcze troche tygodni zostało i na czas porodu się ochlodzi, mam nadzieje....

Ja to samo..jak wampiry siedzimy rolety pospuszczane.... wiatraki chodza... woda z lodem i cytryna... zgrzewke wody w 2 dni wypilismy.....a i tak oddychac nie mam jak.... ale dzieci to swietnie znoszą

Widziałam w Ikei takie typowo dziecięce,w kształcie misia lub króliczka lub czegoś tam. Fajne było to,że można w nich bylo regulować natężenia światła,co uważam za fajny patent :)
Ja mialam z ikei taka normalna lampke podłogowa ze sciemniaczem. Do przewijania robilam mocne swiatlo, do karmienia i szukania smoczka takie abyaby. Sprawdzilo sie.

reklama
Ja to samo..jak wampiry siedzimy rolety pospuszczane.... wiatraki chodza... woda z lodem i cytryna... zgrzewke wody w 2 dni wypilismy.....a i tak oddychac nie mam jak.... ale dzieci to swietnie znoszą
Moja córka z upałami ma tak jak ja. Problemy ze spaniem, marudna strasznie, nic się jej nie chce. Obie nie znosimy lata ;)

Do góry