reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

Ja miałam kupić tego misia szumisia ale chyba się wstrzymam i zobaczę jak będzie że spaniem synka ;)

A co do karuzeli do łóżeczka się też zastanawiam , czytałam że dopiero od 2 mc życia .. a ile w tym prawdy nie mam pojęcia .... Chce taką karuzele z projektorem na suficie z delikatnym światełkiem - półmrok .

Żeby już może nie kupować osobno lampki nocnej z delikatnym światłem . Synek będzie z nami spac i chce jakieś światełko mieć żeby go widzieć w łóżeczku . Ale takie słabiutkie

reklama
Jak leżycie ? Brzuszki już większe , mnie najlepiej na plecach znowu mówią że w wysokiej ciąży nie bardzo plecy lepiej boki ( czytałam też mamę ginekolog o tym miała posta ) . Prawy bok odpada , jak tylko się na niego położę synek się buntuje , albo mu ciasno albo nie wygodnie... Nie wiem . Albo bo od początku ciąży męczyłam się na lewym tylko i lubi lewy.... :baffled::eek:
Jak leżę na plecach to mi jest duszno i brzuch się stawia na lewym boku młoda się wierci [emoji846] chyba jej nie wygodnie a na prawym boku słyszałam że nie można długo leżeć[emoji848]

A możecie jeść w te upały ? Kanapki czy obiad ? Nie mówię o przekąskach ;)

Ja średnio , nie bardzo , tu mi burczy z głodu a tu nie mogę jeść bo w gardle stoi ... Ehhh wodę pije chociaż ;)

Piszecie o wadze że idzie w górę i waszą i bobaskow , u mnie też tak jest aleeeee brzuszek nie widzę żeby mi rósł obecnie.... Co jest dziwne dla mnie.... :confused::baffled:

Ja miałam kupić tego misia szumisia ale chyba się wstrzymam i zobaczę jak będzie że spaniem synka ;)

A co do karuzeli do łóżeczka się też zastanawiam , czytałam że dopiero od 2 mc życia .. a ile w tym prawdy nie mam pojęcia .... Chce taką karuzele z projektorem na suficie z delikatnym światełkiem - półmrok .

Żeby już może nie kupować osobno lampki nocnej z delikatnym światłem . Synek będzie z nami spac i chce jakieś światełko mieć żeby go widzieć w łóżeczku . Ale takie słabiutkie
Widziałam w Ikei takie typowo dziecięce,w kształcie misia lub króliczka lub czegoś tam. Fajne było to,że można w nich bylo regulować natężenia światła,co uważam za fajny patent :)

Ja średnio , nie bardzo , tu mi burczy z głodu a tu nie mogę jeść bo w gardle stoi ... Ehhh wodę pije chociaż ;)

Piszecie o wadze że idzie w górę i waszą i bobaskow , u mnie też tak jest aleeeee brzuszek nie widzę żeby mi rósł obecnie.... Co jest dziwne dla mnie.... :confused::baffled:

Ja jem normalnie. Dzisiaj hamburgery domowe z wołowinki ze smażonym camembertem [emoji16]

Ja generalnie coś tam podjadam ale wybiórczo.
Dzisiaj np.ziemniaki, chłodnik i jajko sadzone. Jakiś zimny serek honogenizowany. Miseczkę pomidorów i takie tam
Owoce...wczoraj od teściowej śliwek i jeżyn przywiozłam.
A wcześniej 10kg arbuza zmęczyłyśmy z moją mamą przez dwa dni:)

Nie moge [emoji85] zjadlam dzis tylko sniadanie i pol bulki na kolacje.. wczoraj sniadanie i jablko na kolacje...
A leze na plecach i na obu bokach, zalezy jak mi wygodnie [emoji14]

reklama
Do góry