Pl-AN*NA-Trzecie
Fanka BB :)
Trzymaj się Justyna 612
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja nosiłam aparat i myślę ze tę odczucia to wina aparatu nie ciąży też mi się tak zdawało jak nosilamDziewczyny macie problemy z zębami? Ogólnie jestem pod stałą kontrola od ponad roku, bo noszę aparat. Ale od jakiegoś czasu bolą mnie zęby, mam odczucie jakby mi się ruszały, jak coś jem to bolą. 6tc
Dareczka, to może rzeczywiście czas na zmianę lekarza? Wiem jak ciężko jest zmienić takiego lekarza, któremu się ufało tyle lat. 10 lat temu w czasie ciąży zmieniłam ginekologa, bo mnie zawiódł potwornie. Skoro zna Ciebie tyle lat, a nie chce ewidentnie Cię wspierać...to trzeba patrzeć na dobro dziecka i iść tam gdzie ktoś będzie chciał Ci pomóc i się Wami zaopiekować.
Nie znam badań, dotyczących zbyt częstego usg, ale ja zawsze wole dmuchać na zimne.
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Ale aparat już noszę ponad rok zaraz mam ściągać I nie miałam nigdy takiego odczucia. A słyszałam że w ciąży występują problemy z zębami. Mam nadzieję że to tylko aparat.Ja nosiłam aparat i myślę ze tę odczucia to wina aparatu nie ciąży też mi się tak zdawało jak nosilam
Ja dzisiaj mialam. Wszystko ok, serduszko bije [emoji4][emoji4] tp na 9.10To tylko Wam pozazdrościć ;p Ja pamietam myślałam że nie dam rady tego wypić. Koszmar... ;p
Która ma dzisiaj wizytę?
Ja nie mam za duzo objawow a z moja ciaza wszystko w porządku [emoji4] wiec z tym sie nie zgodzeHej, wszystko będzie dobrze, nie martw się Im więcej "złych" objawów, tym lepiej dla ciąży, pamiętaj
Tak ja lykam i gin tez zalecil zeby ją brac [emoji4]Zrobił mi tylko badanie ginekologiczne. Także niewiele się dowiedziałam. A Wy łykacie może wit.D3?
A mi wczoraj endo powiedziala ze te kompleksy witamin sa do D... bo takich suplementów nikt nie bada i tak naprawde nie wiadomo co tam jest. Ginekolog tez jest tego zdania, zeby w pierwszyn trymetrze brac te witaminy ktore naprawde potrzeba a nie te "wszystko w jednym"Ja biorę femibion i tam jest D3
Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom