monami
Fanka BB :)
serio... pedagog ?
No z tego co wiem Szalona jest tez po studiach pedagogicznych
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
serio... pedagog ?
Co nie zmienia faktu, że winna całej sytuacji jest matka tego chłopca.
Kochana chyba przespalas zakończenie dyskusji [emoji3][emoji3] tak pozno wstawać? [emoji33][emoji33][emoji3] poszalalas [emoji3]
Dobra wstaje i ja [emoji23][emoji23][emoji23]
No tak ale jak swoje dziecko nauczysz oddawać to myślisz ze mlodszemu bratu/siostrze nie odda? Nie rozumiem jak można uczyć przemocy...No moja droga ale zakładam że Ty jesteś jednym i tym samym rodzicem obojga dzieci ?
I odpowiadasz za ich wychowanie ?
I jak każda NORMALNA matka chcesz żeby się kochali ?
Ja też:-)
Ale za obce ja nie odpowiadam.
I nie będę na swoim dziecku uczyła obcych dzieci dobrego świata.
Nie wierzę w to co czytam.....Tak samo jak ta genialna matka nie mysli o moich dzieciach ktore sie pochoruja...nie mysli o tym ze ja z 2 dzieci mam potem caly miesisc siedzenia w domu...ze przez nia bede musiala wydawac na leki.. ze moje dzieci beda oslabione lezec z goraczka... ona przyprowadzajac chore dziecko nie mysli o innych ...tylko samolubnie........jest osoba dorosla..podpisala regulamin..WIE ZE ŹLE ROBI...więc zrobila to celowo i z premedytacja.. o czym tu z nia gadac???
Trudno jej dziecko bedzie mialo traume... a moje będzie zdrowe !
Hehe ja cos nie moge sie wyspać w tym tygodniu, a dzis jeszcze wizyta o 12 [emoji3][emoji173]Hahahaha no jakoś ostatnio mi się dobrze śpi [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16][emoji16] ja wypuściłam psy na ogród i wróciłam do łóżka [emoji23]
Hehe ja cos nie moge sie wyspać w tym tygodniu, a dzis jeszcze wizyta o 12 [emoji3][emoji173]
Hehe [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]serio... pedagog ?
Ja najczęściej na głupotę odpowiadam głupota.
Jak mnie ktoś obraża robię to samo.
A swoje dziecko, jak Go ktoś uderzy.
Nauczę uderz mocniej.
Świata nie zbawisz.
Szlachetna przestałam być bo parę razy za to mocno oberwałam po dupie.
Jak dla mnie w tej całej sytuacji zawinila matka tego chłopca.
Pytanie czy on kaszlał pochorobowo czy nie.