ranny.ptaszek
Fanka BB :)
Co do starszych pokoleń i wychowania dzieci bo widzę że piszecie o nocniku ze kiedyś roczne dzieci już robiły i wolaly itd.
Moja mama ostatnio powiedziała ze moje dziecko brzydko je bo jest brudny, wyciąga i wkłada jedzenie do buzi, zrzuca. I wg niej my tak nie robilismy. Zapytalam się mamus lipcowych czy ich dzieci też tak robią. Robią. Więc czy po prostu rodzice z czasem idealizuja swoje dzieci czy jak...
Ja widze po babciach jak sie obchodza z moim synem, sam je wiadomo balagan przy tym jest okropny ale one by go karmily caly czas wycieraly, jak cos spadnie na ziemie jak dla mnie moze jesc, z dzialki owoce prosto z krzaka super najwyzej sie posra [emoji12], marchewka z ziemi plukana w deszczówce i prosto do japy a widze wlasnie po nich ze one to by tak sterylniej bardziej mimo ze moja mama na wsi wychowana... moze tak sie bardziej spinaly ale jak moja mama 3 dzieci rok po roku ciekawe jak to ogarniala ??
Moj syn wiecznie jest brudny jedzeniem, obsliniony ale mnie to nie przeszkadza i tak z 3 x koszulka jest do zmiany, ma duzo swobody niech bedzie brudny i szczesliwy bo przy tym tez wiele zasad ktore pilnujemy i jestesmy nieugieci
Nasze mamy sobie zapomnialy chyba jak to jest