reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

To ciekawe że posiew nic nie wykazał.
Ja mam jutro wizytę i też dzisiaj wyszły mi leukocyty i jutro zrobię posiew rano. Ale miesiąc temu wyszły a posiew wyszedł ok.

Wyszlo mi 20-30 i bakterie.
[QUOTE ciekawe z TE="mewa416, post: 16892767, member: 179874"]15 tyś i neutrofile tez nie bardzo, niby nie jest to powyżej 20 tyś ale to sukcesywnie rośnie w kwietniu miałam 12 czyli w miarę w normie.

@aniaplus leżę w Madurowiczu. Jutro ma mnie badać Pani profesor, USG też pewnie będzie.[/QUOTE]

reklama
No, już. Wszystko ok, tylko znowu grzybica. Szyjka długa, twarda, zamknięta. Kazik waży niecałe 900g, wód ma podobno bardzo dużo i lekarz się śmiał, że jak mi odejdą przed porodem to na pewno tego nie pomyle z niczym innym ;) kolejna wizyta końcem sierpnia. Mogę się zająć remontem :D
sketch-1531847379353.jpeg

Załączniki

• sketch-1531847379353.jpeg
    sketch-1531847379353.jpeg
    28,1 KB · Wyświetleń: 393
To ciekawe że posiew nic nie wykazał.
Ja mam jutro wizytę i też dzisiaj wyszły mi leukocyty i jutro zrobię posiew rano. Ale miesiąc temu wyszły a posiew wyszedł ok.

Wyszlo mi 20-30 i bakterie.
[QUOTE ciekawe z TE="mewa416, post: 16892767, member: 179874"]15 tyś i neutrofile tez nie bardzo, niby nie jest to powyżej 20 tyś ale to sukcesywnie rośnie w kwietniu miałam 12 czyli w miarę w normie.

@aniaplus leżę w Madurowiczu. Jutro ma mnie badać Pani profesor, USG też pewnie będzie.
[/QUOTE]No to sporo, ale to pewnie przez te bakterie wlasnie, jakby mi wyszły to pewnie antybiotyk bym dostała i już. A tak to nie wiadomo... a co Ci lekarz na to powiedział?

No, już. Wszystko ok, tylko znowu grzybica. Szyjka długa, twarda, zamknięta. Kazik waży niecałe 900g, wód ma podobno bardzo dużo i lekarz się śmiał, że jak mi odejdą przed porodem to na pewno tego nie pomyle z niczym innym ;) kolejna wizyta końcem sierpnia. Mogę się zająć remontem :D
Zobacz załącznik 878488
To super, gratulacje! A z Kazika to będzie niezły przystojniak :)

Jutro mam wizytę i po raz pierwszy idę bez badań, bo nie zrobilam (mam cholerną glukozę i mysle jak ja ominac) Najchetniej w ogole bym ją odwołała, ale chyba zaczęły mi się problemy z sercem, a niestety w tej ciąży nie uda mi się znów być pod opieką kardiologa. I zaczynam mieć skurcze, dość silne (od wczoraj)
Marzę o szpitalu tak na tydzień....

No narazie nic idę jutro na 3 genetyczne rano, ale pewnie każe zrobić posiew i czekać.

No to sporo, ale to pewnie przez te bakterie wlasnie, jakby mi wyszły to pewnie antybiotyk bym dostała i już. A tak to nie wiadomo... a co Ci lekarz na to powiedział?[/QUOTE]

Nadrobiłam Was że szpitalnego łóżka.... Nic się nie dzieje, tylko ciągle mam wysokie leukocyty, w posiewie w moczu nic nie wyszło i dwóch lekarzy nie wiedziało o co chodzi, dostałam skierowanie do szpitala żeby to sprawdzić. Z ciążą nic się nie dzieje, teraz czekam na KTG no i żeby jakiś lekarz się pojawił bo narazie same położne. Mąż zestresowany strasznie, mam nadzieję że to nic poważnego
Zdrówka życzę i szybkiego wyjaśnienia sprawy, dobrze że z dzidzią wszystko dobrze:biggrin2: wracajcie szybko do domciu:biggrin2:

reklama
Zobacz załącznik 878488
No to cudowne wieści! Oby tak dalej ;)
Spokojnego remontu! :)

Do góry