reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

Nadrobiłam Was że szpitalnego łóżka.... Nic się nie dzieje, tylko ciągle mam wysokie leukocyty, w posiewie w moczu nic nie wyszło i dwóch lekarzy nie wiedziało o co chodzi, dostałam skierowanie do szpitala żeby to sprawdzić. Z ciążą nic się nie dzieje, teraz czekam na KTG no i żeby jakiś lekarz się pojawił bo narazie same położne. Mąż zestresowany strasznie, mam nadzieję że to nic poważnego
Trzymam kciuki &&& żeby okazało sie,że to jakaś pierdoła i żeby szybko Was wypuścili :)

reklama
Nadrobiłam Was że szpitalnego łóżka.... Nic się nie dzieje, tylko ciągle mam wysokie leukocyty, w posiewie w moczu nic nie wyszło i dwóch lekarzy nie wiedziało o co chodzi, dostałam skierowanie do szpitala żeby to sprawdzić. Z ciążą nic się nie dzieje, teraz czekam na KTG no i żeby jakiś lekarz się pojawił bo narazie same położne. Mąż zestresowany strasznie, mam nadzieję że to nic poważnego
Spokojnego pobytu, oby krotko i rzeczowo!

W matce polce jestes? Naczekasz sie, ale wazne zeby przyczynę znaleźli i szybko zlikwidowali :*

Ile masz tych leukocytow ?

dziewczyny jaki kolor prócz szarego pasuje do brzoskwiniowego? będziemy pół ściany przemalowywać u młodego w pokoju, pierwotnie chciałam szary ale teraz moda na ten kolor wśród niemowlęcych rzeczy i kupuję szary komplet do łóżeczka, co za tym idzie pokój będzie wyglądał smotno z szarymi ścianami, jakies propozycje?

reklama
Do góry