reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2018

reklama
Moj sie uparł na Aleksa, ale po prostu Aleks, nie Aleksander
Rozkminialam Aleks
I stwierdzilam ze dorosly Aleks nie brzmi powaznie :) a jak dam Aleksander to i tak w skrócie ..zaczynajac mowic to imie i nie konczac wyjdzoe Aleks... :) a Aleks to Aleks wyboru jako dorosly nie bedzie mial... :) takie moje rozkminy były ...

Super brzuszki, zgrabne dziewuchy [emoji14]

Sandra chyba swojego brzucha zapomnialas wkleic w fotoszopie :rofl2::rofl: gdzie Ty tego syncia tam kitrasz :-D Jestes pewna ze Ty w ciazy jestes? :-D
Hehe kopniaki mi o tym przypominaja [emoji3] i trudnosci w schylaniu [emoji23][emoji23] takze chyba to ciaza, bo ta spożywcza nie kopie [emoji23]

Rozkminialam Aleks
I stwierdzilam ze dorosly Aleks nie brzmi powaznie :) a jak dam Aleksander to i tak w skrócie ..zaczynajac mowic to imie i nie konczac wyjdzoe Aleks... :) a Aleks to Aleks wyboru jako dorosly nie bedzie mial... :) takie moje rozkminy były ...
No no rozumiem :) Aleksander ładnie ale u nas odpadlo bo za dlugie do nazwiska i zbyt popularne :) a Aleks jako sam Aleks mi sie nie podoba choc moj sie na nie uparl [emoji3]

Link do: Piekna suknia do sesji ciążowej. Tą miałam jako świadek u brata, teraz 30.06 w sumie jest do sesji ale naprawdę wygodna i mi pasowała. [emoji4]
Ech...piekna i nawet kolor mój. Tylko ja w długiej chyba będę niekorzystnie teraz wyglądała,choć najwygodniejsza by byla dla mnie. No i ciekawe jak z ceną,bo nie chce kupować czegoś za milyjony i to tylko na jeden raz. A wesela cholera dwa dni...

Ka30sia, mimi00 kurde to wy macie lepsze wyniki z tą wagą niż ja chociaż troszkę schudlyscie. Ja na początku ciąży wazylam 53 kg później schudłam do 51 [emoji53]. Potem miałam obsesję codziennie się wazylam i jak waga pokazała niewielki spadek to już miałam schizy że dziecko nie rośnie. Przez te moje 4kg na plusie mam zawsze strach przed wizytą u gina o wagę małego [emoji53]. 20 lipca będę wiedziała ile waży teraz i już się stresuje bo naczytalam się o hipotrofi [emoji53].
No ale do tej pory wszystko w porządku z dzidzią? Nie zamartwiaj się, ja już wolę nie czytać, i bez tego jestem przewrazliwiona. Chociaż rozumiem Cię, ja też ciągle się zastanawiam, czy to nie pójdzie w drugą stronę i dziecko nie będzie w końcu rosło albo będzie mieć za mało jakichś wartości odżywczych. Ehh przekichane z tą cukrzycą.

reklama
Do góry