reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

Ale sexy Mamuśka [emoji7] [emoji7]
Dziękuję :). Chociaż ja to bardzej się teraz postrzegam jako bambaryle :p. Koszula nocna tylko do zdjęć wykorzystywana bo brzuch w niej fajnie widać A tak to śpię w babcinych koszulach albo w koszulkach od męża bo wygodnie i są duże [emoji4]

reklama
A moze zamiast opisywac brzuchy to sie pochwalicie na zdjeciach jak urosly? :p
Moja łazienkowa sesja z tego tygodnia :p
IMG_20180712_210546.jpg

Załączniki

• IMG_20180712_210546.jpg
    IMG_20180712_210546.jpg
    43 KB · Wyświetleń: 232
No ja miesiąc przed pierwszym porodem jak się uśmiechnęłam to nie było widać oczu, tak miałam twarz spuchnieta [emoji23][emoji23] dlatego ta sesja zapobiegawczo teraz... [emoji23]
Hahahaha[emoji1] A na takiej sesji uśmiechnąć się trochę trzeba. bo dziecko za 10 lat zapyta "mamo dalszego byłaś ze mną w ciąży smutna?" [emoji2]

Hahahaha[emoji1] A na takiej sesji uśmiechnąć się trochę trzeba. bo dziecko za 10 lat zapyta "mamo dalszego byłaś ze mną w ciąży smutna?" [emoji2]
Ja córce pokazalam słynne już w mojej rodzinie zdjęcie, gdzie z chudzielca nagle jest księżyc w pełni, uśmiech i zero oczu, to zapytała co mi się stało... [emoji23][emoji23]

Mnie o dziwo w tej ciąży nawet przy upalach opuchlizna nie wychodzi. Nie wiem czy to dlatego że mam tylko niecałe 4 kg na plusie . Chociaż mój gin twierdzi że dla niego z 2,5 kg. Niestety dieta cukrzycowa mnie ogranicza w przybieraniu na wadze.

Byłam, byłam, ale najpierw zrobiłam jeszcze badanie moczu i w nim ketony i cukier wyszly ujemne. I na paskach też już jest ok:) ja posiłek przed snem zawsze jem:) ogolniee moja diabetolog jest zadowolona z moich wyników, na szczęście jednorazowe ketony to nic złego, pewnie za mało pojadlam dzień wcześniej.
To fajnie,że wyniki ok. Ja przed badaniem też mało jadłam bo się bałam że mi glukoza wyjdzie wysoka [emoji1]

Byłam, byłam, ale najpierw zrobiłam jeszcze badanie moczu i w nim ketony i cukier wyszly ujemne. I na paskach też już jest ok:) ja posiłek przed snem zawsze jem:) ogolniee moja diabetolog jest zadowolona z moich wyników, na szczęście jednorazowe ketony to nic złego, pewnie za mało pojadlam dzień wcześniej.
Mnie czeka diabetolog 19 lipca. Ciekawe co znów wymyśli [emoji14]. Ja nigdy ciał ketonowych nie miałam w moczu. A jak u Was z waga jeśli mogę zapytać?

reklama
Do góry