reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2018

reklama
A to moj, na prywatnym juz pokazywałam :)
received_2106936676233991.jpeg

Załączniki

• received_2106936676233991.jpeg
    received_2106936676233991.jpeg
    86 KB · Wyświetleń: 286
Mimi ja mam teraz 26 tc i brzuch wyszedł bardzo fajnie na zdjęciach :) jasne, będzie dużo większy, ale ja też spuchne, więc wolałam wcześniej [emoji14]
W sumie jak mnie rozedmie to też nie ciekawie [emoji1] chyba z tym wrzesniem przesadziłam. Tylko jak minie ubiorą w sukmane żeby było brzuch widać ładnie.

W sumie jak mnie rozedmie to też nie ciekawie [emoji1] chyba z tym wrzesniem przesadziłam. Tylko jak minie ubiorą w sukmane żeby było brzuch widać ładnie.
No ja miesiąc przed pierwszym porodem jak się uśmiechnęłam to nie było widać oczu, tak miałam twarz spuchnieta [emoji23][emoji23] dlatego ta sesja zapobiegawczo teraz... [emoji23]

To się nazywa jazda na krawędzi [emoji1] [emoji1] Kasia A byłaś u diabetologa? Co Ci powiedział o tych ketonach? Mi moja gin powiedziała,że mam jeść jeszcze mały posiłek przed snem.
Byłam, byłam, ale najpierw zrobiłam jeszcze badanie moczu i w nim ketony i cukier wyszly ujemne. I na paskach też już jest ok:) ja posiłek przed snem zawsze jem:) ogolniee moja diabetolog jest zadowolona z moich wyników, na szczęście jednorazowe ketony to nic złego, pewnie za mało pojadlam dzień wcześniej.

reklama
Do góry