reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

reklama
A to moj, na prywatnym juz pokazywałam :)
received_2106936676233991.jpeg

Załączniki

• received_2106936676233991.jpeg
    received_2106936676233991.jpeg
    86 KB · Wyświetleń: 278
Mimi ja mam teraz 26 tc i brzuch wyszedł bardzo fajnie na zdjęciach :) jasne, będzie dużo większy, ale ja też spuchne, więc wolałam wcześniej [emoji14]
W sumie jak mnie rozedmie to też nie ciekawie [emoji1] chyba z tym wrzesniem przesadziłam. Tylko jak minie ubiorą w sukmane żeby było brzuch widać ładnie.

W sumie jak mnie rozedmie to też nie ciekawie [emoji1] chyba z tym wrzesniem przesadziłam. Tylko jak minie ubiorą w sukmane żeby było brzuch widać ładnie.
No ja miesiąc przed pierwszym porodem jak się uśmiechnęłam to nie było widać oczu, tak miałam twarz spuchnieta [emoji23][emoji23] dlatego ta sesja zapobiegawczo teraz... [emoji23]

To się nazywa jazda na krawędzi [emoji1] [emoji1] Kasia A byłaś u diabetologa? Co Ci powiedział o tych ketonach? Mi moja gin powiedziała,że mam jeść jeszcze mały posiłek przed snem.
Byłam, byłam, ale najpierw zrobiłam jeszcze badanie moczu i w nim ketony i cukier wyszly ujemne. I na paskach też już jest ok:) ja posiłek przed snem zawsze jem:) ogolniee moja diabetolog jest zadowolona z moich wyników, na szczęście jednorazowe ketony to nic złego, pewnie za mało pojadlam dzień wcześniej.

reklama
Do góry