reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

Mój mąż przechodzi na dietę pudełkową i mnie też namawia. I chyba się skuszę. Pal licho koszty. Przytyłam 1,5 kg przecież tylko... Więc chyba sama sobie z tą dietą nie radzę.
Ja mam fajna restauracyjke ..3 min piechotą....obiady domowe zupa i drugie danie za 13 zl.. tego jest tak duzo ze ja tylko zupa sie najadam... i zawsze pelno ludzi..swieze..i codziennie.inna zupa inne drugie danie... drugie danie zawsze na wynos biore bo nie daje rady zjesc....
... tam spedze 9 miesiąc :)

reklama
Moze chcesz wyspac sie na zapas tak podswiadomie [emoji16] ja tez czekam na pierwszego dzidka i pozwalam sobie ze spaniem i lenistwem...bo jak nie teraz to kiedy? U mnie cisnienie poszlow dol w ciazy,a bylo juz bardzo niskie, wiec stad ta sennosc. Wydaje mi sie to normalne. Pewnie jakbysmy mialy wiecej obowiazkow to bysmy sie bardziej zorganizowaly ;)
Jak ju bedzie dziecko..to juz nigdy :)
No zartuje, ale wyspac sie.porzadnie to rzadkość.... :)

Dzisiaj mój Maluszek kopie mnie w sam pęcherz bo latam co chwila siku haha.
Normalnie cudne uczucie.
Wierci się.
Coraz mocniej Go czuje.
I zgaga mnie czasami taka złapie, że szok.
Słyszałam, że to też dlatego bo włoski Maleństwu rosną.
To prawda jest ?
Bo myślałam, że to ucisk "tylko".

Ja mam fajna restauracyjke ..3 min piechotą....obiady domowe zupa i drugie danie za 13 zl.. tego jest tak duzo ze ja tylko zupa sie najadam... i zawsze pelno ludzi..swieze..i codziennie.inna zupa inne drugie danie... drugie danie zawsze na wynos biore bo nie daje rady zjesc....
... tam spedze 9 miesiąc :)

Ooo to dobrze masz, że tak blisko.
Taki bar mleczny niedaleko domu to skarb.

Ja mam dzisiaj urodziny :-) urodziłam się mając 2700kg ale myślę że moje dziecko będzie duuuuzo większe, po tacie.

Z tej okazji zamierzam dzisiaj kupić sobie małego torta orzechowego i zjeść całego sama :happy: a co tam, taka okazja to jakoś organizm to zniesie.

Czekam też na rogala do spania, który ma dzisiaj dotrzeć kurierem, może wkoncu się wyśpie...
Wszystkiego najlepszego:)

Dzisiaj mój Maluszek kopie mnie w sam pęcherz bo latam co chwila siku haha.
Normalnie cudne uczucie.
Wierci się.
Coraz mocniej Go czuje.
I zgaga mnie czasami taka złapie, że szok.
Słyszałam, że to też dlatego bo włoski Maleństwu rosną.
To prawda jest ?
Bo myślałam, że to ucisk "tylko".
To raczej taki zabobon jest :D

reklama
Też mam dzisiaj urodziny :) a urodziłam się 2630 g (w terminie). Syn miał 2900 g.
A ile kończysz lat? Ja 34.
Wszystkiego najlepszego dla nas :*
W Stanach miałybyśmy wiele udogodnień podobno komunikacja całe życie za darmo za to ze 4 lipiec.
P.s. moja siostra 8 lat temu zrobiła mi prezent i urodziła córke :)
Wszystkiego najlepszego:)

Do góry