reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2018

Pisalyscie ostatnio o tym magnezie na skurcze łydek.... cos kojarze ze asparginian. Ble..ale czemu??

Mnie właśnie zlapal taki lekki ale puscic ciagle nie chce.... a tabletke lykam jak zlapie... czyli nie codziennie

reklama
Caly dzien mnie pobolewa podbrzusze. Co jakis czas cos kluje, po nospie nic nie pomoglo. Jakis twardy sie dzis zrobil i jakikolwiek ucisk, nawet spodni jest nieprzyjemny :/ chyba nadmiar noszenia, bo mlody jak boli to tylko do mnie przybiega i ogólne zmeczenie daja o sobie znac...

ZALECENIE OD FORUM:
Połóż się i wypoczywaj, mlody jak chce sie tulic to idzcie razem poleżeć do łóżka

To super że już zwolnienie. Może bardziej odpoczniesz. Nie, na Kopernika nie znam, ale ja bylam ostatnio w Uniwersyteckim w poradni nadkrzepliwosci i termin miałam za 2 dni od pojawienia się. A myślę że jak zakazny czyli może być zakażenie to od razu Cię przyjmą, jeszcze w ciąży.

Lekarka mówiła, żebym poszła do poradni przy szpitalu uniwersyteckim. Zadzwonię i zorientuję się czy mnie przyjmą od razu w ogóle... Wiesz coś o tej poradni?

A L4 mam już do końca [emoji1]

Glukoza na czczo 89 po 2h 106 wiec chyba dobrze ???

Za to w moczu wyszły mi liczne kryształy szczawianu wapnia , ktoś wie co to ????

I oczywiście lekko obniżony hematokryt i hemoglobina i rbc.
Mojej córce zawsze wychodzą ale lekarz kazal.sie nie przejmowac. Jesc kwasne.rzeczy typu kapucha kiszona i bedzie lepiej. Naczytalam sie w necie, ze od tego kamienie powstają w nerkach i tak pilnuje zeby jadla to kwasne

Tez nie rozumiem czemu miałam taka. A nie jak dziewczyny 3 punktowa. Ale grunt ze ok. Mocz tez ok te szczawianu mogą się pojawiać to nic złego, morfologia ok. Szew trzyma. Mała wazy 825 g jest pomiędzy 10-50 centylem na swój tydzień. Wszystkie inne wymiary idealne wstrzelone w tydzień i dzień ciąży [emoji173]️
Super. Corcia duza. Gratulacje

reklama
ZALECENIE OD FORUM:
Połóż się i wypoczywaj, mlody jak chce sie tulic to idzcie razem poleżeć do łóżka
To tak nie dziala niestety. Miewasz chore dzieci to zdajesz sobie sprawe z tego ze nie sa zbyt wspolpracujace kiedy cos boli. Ja go nie biore zeby nosic, ale nawet jak przybiega z placzem co 20 minut i gramoli mi sie na kolana zeby sie wtulic, to mi jest ciezko... Dzisiaj staram sie jak najwięcej odpoczywac, ale rano i tak musieliśmy mocz zebrać (do kubeczka bo lekarz uprzedził ze jego badanie z woreczka nie interesuje i on chce wynik poprawny) do lab. pojechac, a to to, a to tamto i pol dnia zlecialo na nogach.

Do góry