reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

Pisalyscie ostatnio o tym magnezie na skurcze łydek.... cos kojarze ze asparginian. Ble..ale czemu??

Mnie właśnie zlapal taki lekki ale puscic ciagle nie chce.... a tabletke lykam jak zlapie... czyli nie codziennie

reklama
Caly dzien mnie pobolewa podbrzusze. Co jakis czas cos kluje, po nospie nic nie pomoglo. Jakis twardy sie dzis zrobil i jakikolwiek ucisk, nawet spodni jest nieprzyjemny :/ chyba nadmiar noszenia, bo mlody jak boli to tylko do mnie przybiega i ogólne zmeczenie daja o sobie znac...

ZALECENIE OD FORUM:
Połóż się i wypoczywaj, mlody jak chce sie tulic to idzcie razem poleżeć do łóżka

To super że już zwolnienie. Może bardziej odpoczniesz. Nie, na Kopernika nie znam, ale ja bylam ostatnio w Uniwersyteckim w poradni nadkrzepliwosci i termin miałam za 2 dni od pojawienia się. A myślę że jak zakazny czyli może być zakażenie to od razu Cię przyjmą, jeszcze w ciąży.

Lekarka mówiła, żebym poszła do poradni przy szpitalu uniwersyteckim. Zadzwonię i zorientuję się czy mnie przyjmą od razu w ogóle... Wiesz coś o tej poradni?

A L4 mam już do końca [emoji1]

Glukoza na czczo 89 po 2h 106 wiec chyba dobrze ???

Za to w moczu wyszły mi liczne kryształy szczawianu wapnia , ktoś wie co to ????

I oczywiście lekko obniżony hematokryt i hemoglobina i rbc.
Mojej córce zawsze wychodzą ale lekarz kazal.sie nie przejmowac. Jesc kwasne.rzeczy typu kapucha kiszona i bedzie lepiej. Naczytalam sie w necie, ze od tego kamienie powstają w nerkach i tak pilnuje zeby jadla to kwasne

Tez nie rozumiem czemu miałam taka. A nie jak dziewczyny 3 punktowa. Ale grunt ze ok. Mocz tez ok te szczawianu mogą się pojawiać to nic złego, morfologia ok. Szew trzyma. Mała wazy 825 g jest pomiędzy 10-50 centylem na swój tydzień. Wszystkie inne wymiary idealne wstrzelone w tydzień i dzień ciąży [emoji173]️
Super. Corcia duza. Gratulacje

reklama
ZALECENIE OD FORUM:
Połóż się i wypoczywaj, mlody jak chce sie tulic to idzcie razem poleżeć do łóżka
To tak nie dziala niestety. Miewasz chore dzieci to zdajesz sobie sprawe z tego ze nie sa zbyt wspolpracujace kiedy cos boli. Ja go nie biore zeby nosic, ale nawet jak przybiega z placzem co 20 minut i gramoli mi sie na kolana zeby sie wtulic, to mi jest ciezko... Dzisiaj staram sie jak najwięcej odpoczywac, ale rano i tak musieliśmy mocz zebrać (do kubeczka bo lekarz uprzedził ze jego badanie z woreczka nie interesuje i on chce wynik poprawny) do lab. pojechac, a to to, a to tamto i pol dnia zlecialo na nogach.

Do góry