Ja Cię
@Szalona 29 podziwiam , w ogole mamusie które już mają np. teraz 3 ciążę .... Jak wy to ogarniacie dwoje dzieci czy tam jedno i ciąża i obowiązki domowe ... Serio szacun
to moje 1 dziecko 31 lat i wiadomo że się stresuje jak to będzie z takim malenstwem....
Po porodzie pierwszego dziecka chyba kazda przezywa szok.....ile jest obowiazkow i z niczym konpletnie sie czlowiek nie wyrabia...a przede wszystkim czlowiek doswiadcza na wlasnej skórze nieprzespane noce....slyszec a przezyc to co innego...dzien w dzien i dzien w dzien..zmeczenie do granic i niewyspanie......ale do niewyspania po pol roku idzie sie przyzwyczaic...
pojawienie sie dziecka wywraca zycie do gory nogami
Powiem Ci szczerze ze ogrnac to nie problem.... czlowiek dochodzi do wprawy....serio! Po prostu z kazdym razem znajduje coraz to lepsze szybsze rozwiazania dla siebie organizacyjne....
Np. Kapie 2 dzieci na raz...ubieram na raz....
Kolacje szykuje raz..rozkladam na 2 talerze...
Jest ciut wiecej do zrobienia ..jasne
..... bo jak obcinam np paznokcie to mam ich 40 do obcieca..lub zaraz bede miec 60 !!
ale to hurtem robie.... no i tyle co radosci daja te szkraby...
ja mam wiecej do kochania
jestem bardzo szczęśliwa..do obowiazkow juz sie przyzwyczailam..nawet nie mysle o nich ze sa... trzeba robic swoje..i tyle
Ja juz bym chcial miec to 3 poza brzuchem..bo łatwiej fizycznie. I wydolnosciowo by mi bylo....ganiac z tymi malymi...
Jeszcze wszystko zalezy jakie sie dzieci trafia... 2 dzieci mam ze ladnie same chodza spać....male są ale ladnie same jedza.... wieczory mam wszystkie dla siebie czyli ostatnio dla Was i na seriale..... no i obowiazki domowe to nie problem...jak jest jako tako równy podzial z mezem....
Ja nawet wiem jak moj 3 syn bedzie wygladal..bo tych 2 co mam to 2 krople wody.... a 3 na usg widac taki sam nosek i buzke ma
hehe bede miala trojaczki