sandralevv93
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A na czym polegają te konkursy właśnie ?
Cudo na zgage i mozna w ciąży, zgaga po tym odchodzi po minucie Zobacz załącznik 870495
Ja ostatnio tez coraz czesciej mam zgage. Wezme ta tabletke wieczorem i cala noc moge spac spokojnie. Czasem nie wezme bo nie biore ich codziennie to wtedy w nocy jak mnie zgaga obudzi wezme i przechodzi odrazu. Ulga niesamowita. Tak do ssania to jest, w smaku nieciekawe ale dziala [emoji3][emoji3][emoji173]Super, to jest do picia?a już widzę do ssania. Zobacze dzisiaj w aptece.Miałam ciężką noc przez tą zgage. Nigdy wcześniej nie miałam takich problemów a teraz się nasila.
Dobrze widzieć. U mnie też pojawia się zgaga co raz częściej. Ratuje się wtedy zazwyczaj migdałami.Cudo na zgage i mozna w ciąży, zgaga po tym odchodzi po minucie Zobacz załącznik 870495
Ja je kiedys facetowi kupilam i jednej nocy zgaga mnie obudzila i poszlam po nie. W necie obczailam czy je mozna w ciazy bo ulotke juz dawno wyrzucilam i mozna. Z tego co pamiętam ma naturalny skład. A co najważniejsze, dziala i to odrazu [emoji3] moje odkrycie na zgage. Ale chyba tanie nie saDobrze widzieć. U mnie też pojawia się zgaga co raz częściej. Ratuje się wtedy zazwyczaj migdałami.
ja szukałam właśnie takiego specjalnie dla dzieci i trafiłam na cudowna lekarkę!
Cena nie gra roli jeśli ma to dac mi ulgę [emoji16]. Bo te całe Reni to nic mi nie pomaga. Tak samo było przy pierwszej ciąży z zgaga.Ja je kiedys facetowi kupilam i jednej nocy zgaga mnie obudzila i poszlam po nie. W necie obczailam czy je mozna w ciazy bo ulotke juz dawno wyrzucilam i mozna. Z tego co pamiętam ma naturalny skład. A co najważniejsze, dziala i to odrazu [emoji3] moje odkrycie na zgage. Ale chyba tanie nie sa
No Reni slyszalam ze slabe [emoji3]Cena nie gra roli jeśli ma to dac mi ulgę [emoji16]. Bo te całe Reni to nic mi nie pomaga. Tak samo było przy pierwszej ciąży z zgaga.