reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

Ja czasem ide "specjalnie" do sklepu bo zachcianka jest silniejsza niz lenistwo ale bardzo rzadko hehe a za to jakie pośladki jak lece specjalnie po drożdżówke z 4 pietra na dol i do góry [emoji23][emoji23][emoji23][emoji123][emoji123]

Pod koniec ciąży bedziesz latała po tych schodach żeby mieszkańca brzucha, Oskara (dobrze pamietam?) wygonić [emoji23]

reklama
Może cię zainspiruję jeżeli lubisz...ja wczoraj leczo robiłam.
Dzisiaj będę je jadła również...odgrzewane ;P
I fasolkę mam ze swojego ogrodu...pychota zmasełkiem i bułką
Najgorzej, że moi panowie tego nie zjedzą i zaraz muszę rybę smarzyć i ziemniaki gotować bo mój z delegacji wraca.
Mogę zjesc z Toba obiad zamiast Twoich Panow jak nie lubia, ja lubie [emoji23][emoji173][emoji173] za to ryb nie lubie wiec sie dogadamy

O to do Ciebie tez dzisiaj wpadam [emoji173] albo jutro bo pekne [emoji3][emoji23]

Akurat wysprzątalam mieszkanie to wpadaj [emoji23] Hanka tez już ma porządek
IMG_3095.JPG
IMG_3097.JPG
IMG_3096.JPG

Załączniki

• IMG_3095.JPG
    IMG_3095.JPG
    302,7 KB · Wyświetleń: 300
  • IMG_3097.JPG
    IMG_3097.JPG
    437,1 KB · Wyświetleń: 302
  • IMG_3096.JPG
    IMG_3096.JPG
    453,7 KB · Wyświetleń: 308
Ja tak właśnie mam zawsze z leczem od mojej mamy, tylko ja nie jadam kiełbasy wiec dla mnie robi osobno cały gar z parówkami [emoji23] bosz kocham nad życie. Wiem to na śniadanie obiad i kolacje
To ja poprosze tez ten z parowkami [emoji7][emoji7][emoji7][emoji173] tez nie lubie kielbasy [emoji23]

reklama
O jak pięknie [emoji173][emoji106] tez musze zainwestowac w takie te .....no kurde slowa mi zabralo, pierwsze zdjęcia te czarne w czym trzymasz ciuszki [emoji33][emoji32] ciaza mi mozg lasuje

Pudełka ? Hahaha w ikei kupiłam cały komplet za niecałe 10 zł mega przydatne. Mam rozmiarami poukładane body i pajace. A osobno bluzeczki i spodenki [emoji173]️

Do góry