Oczekujaca123
Fanka BB :)
Super !Dokładnie tak.
Dwa slowa,.które sprawiły że poryczalam się obcej kobiecie przez telefon
'Kariotyp prawidlowy'
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super !Dokładnie tak.
'Kariotyp prawidlowy'
Shaer właśnie dzisiaj o was myślałam, strasznie się cieszę, aż mi się łezka zakrecila w okuDokładnie tak.
'Kariotyp prawidlowy'
U mnie tak samo będzie, więc na szczęście tylko mężu mnie będzie odwiedzał.Dobrze ze moj szpital 70km od domu to rodzinie odechce sie odwiedzin [emoji23]
Shaer właśnie dzisiaj o was myślałam, strasznie się cieszę, aż mi się łezka zakrecila w oku
Większość kobiet bardzo się poci, bo w ten sposób tracimy wodę nagromadzoną w organizmie podczas ciąży. Ja nie miałam żadnych obrzęków, ale i tak trochę tej wody musiało się zgromadzić, bo pociłam się jak głupia :-)Mi do porodu dawali jednorazowki 2 rozne szpitale.... nie wazne czy cc czy sn.... a potem mialam swoje 2 piżamy koszulkowe do kolan z opcja karmienia.... nie wiem czemu ale czlowiek bardzo sie poci...pierwsze nice po ...
Polecam pomatke do ust..bo usta spierzchna....
I woda w butelkach....ale nie duze butelki..najlepiej te male ( bo sa lzejsze) a zaraz po cc ( o ile bedzie cc ) moze byc ciężko cala pelna butle trzymac... i najlepiej z dziubkiem
Hej. Ja mam 3 latka, jeszcze do niedawna z przyzwyczajenia czasem go podnosiłam (13kg) ale odkąd mam skurcze to wszedzie poroztawiałam stołeczki i podwyższenia aby sam wszedzie był wstanie wejść (do toalety, do umywalki i tp.).Mamusie mam do Was pytanie...te które mają małe dzieci ...nosicie je jeszcze i ile ważą, bo ja w nocy krwawiłam i tak się zastanawiam dlaczego skoro do tej pory nic ,a mam 24tc. Jestem 24/h z małym i ciągle na rękach i wszędzie mi ucieka muszę ciągle za nim ganiać.
Ja teraz zaczynam wpadać w panikę, że nie pozwolą mojemu mężowi być przy mnie cały czas, skoro niektóre z was piszą, że w niektórych szpitalach nie można tak przesiadywać. Po pierwszym porodzie nie byłam w stanie nic zrobić przy dziecku, bo byłam tak wykończona, a położne i pielęgniarki robiły łaskę jak pomagały. Mąż siedział ze mną od samego rana do 20. Przewijał, przebierał, bujał (darła się ciągle), chodził z małą na mycie, badania i pomagał mi wstać, dojść do toalety, umyć się. A wtedy to było SN, teraz będzie CC, więc mogę być w jeszcze gorszym stanie [emoji6] Więc chyba bym zwariowała jakby miał wpadać tylko na chwilkę (nawet psychicznie - mogę być znowu w kiepskim stanie). Ale może niepotrzebnie panikuję - w tym szpitalu, który teraz wybrałam jest dużo lepsza opieka.Z jednej strony sama chcialam meza miec chwile dluzej obok..ale najrozsadniejbto godzina czy 2....i papa.. zeby pomogl wlasnie wykapac sie ..rzeczy dowiezc...brudy zabrac....
Jak lezalam w 5 osobowej sali jakby nawet 1 osoba byla to i tak jest nie fajnie karmic przy 5 obcych facetach w pokoju....