Karolina0225
Fanka BB :)
Dzień dobry dziewczynki [emoji8] jak to wspaniale wstać skoro świt i słuchać ptasiego radia [emoji172]
Życzę wam miłego i udanego dnia.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Szalona spokojnie, jeszcze jest czas. Wszystko zależy od tego gdzie ma początku było umiejscowione łożysko. U mnie od początku wysoko na tylnej ścianie, u Ciebie mogło być nisko i dopiero się wybije do góry. Dzieć jeszcze maleńki, macica się jeszcze bardzo rozciągnie, więc myślę, że łożysko też będzie sobie szło w góręOj...
Trudny dzień... jutro planuje leżeć jak najwięcej....
A jak dziewczyny wasze łożyska ida do gory juz ?? U mnie 22 tc i 4 dni i nadal nisko ... nachodzi na blizny po cc, wiec nadal grozi mi operacja z wycinaniem macicy
Czyli jednak cos w niej musi byc naprawde i to zadne placebo... a i taka opinie słyszałąm@Margonelka mówiła, że i heparynę i accard akurat u mnie by zostawiła do końca.
Ale intencje miał dobre, chciał Cię bronić [emoji1]Szalona spokojnie, jeszcze jest czas. Wszystko zależy od tego gdzie ma początku było umiejscowione łożysko. U mnie od początku wysoko na tylnej ścianie, u Ciebie mogło być nisko i dopiero się wybije do góry. Dzieć jeszcze maleńki, macica się jeszcze bardzo rozciągnie, więc myślę, że łożysko też będzie sobie szło w górę
Ja nie śpię od 5ej, myślałam, że zabije męża. Obudziłam się jak mnie walnal ręką w brzuch. Pytam się co on do cholerny robi, a on, że mu się śniło, że mnie chce ktoś uderzyć i on chciał mu tą rękę odsunąć, a że w tym śnie miał do niego daleko to walnal dość konkretnie. :/
U mnie ptaszki sa zagluszone przez mewy... Jeny, jak one daja juz od 4 rano!Dzień dobry dziewczynki [emoji8] jak to wspaniale wstać skoro świt i słuchać ptasiego radia [emoji172]