reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2018

reklama
Oj...
Trudny dzień... jutro planuje leżeć jak najwięcej....

A jak dziewczyny wasze łożyska ida do gory juz ?? U mnie 22 tc i 4 dni i nadal nisko ... nachodzi na blizny po cc, wiec nadal grozi mi operacja z wycinaniem macicy :(
Szalona spokojnie, jeszcze jest czas. Wszystko zależy od tego gdzie ma początku było umiejscowione łożysko. U mnie od początku wysoko na tylnej ścianie, u Ciebie mogło być nisko i dopiero się wybije do góry. Dzieć jeszcze maleńki, macica się jeszcze bardzo rozciągnie, więc myślę, że łożysko też będzie sobie szło w górę :)
Ja nie śpię od 5ej, myślałam, że zabije męża. Obudziłam się jak mnie walnal ręką w brzuch. Pytam się co on do cholerny robi, a on, że mu się śniło, że mnie chce ktoś uderzyć i on chciał mu tą rękę odsunąć, a że w tym śnie miał do niego daleko to walnal dość konkretnie. :/

Dzień dobry :)
U mnie pięknie,zero słońca,zero deszczu,19 st C. :D
@Szalona 29 gratuluję ślicznego synka :) Najwazniejsze,że jest z nim wszystko ok,a na resztę spraw póki co wpływu nie masz,więc tylko spokój...
Szkoda noska młodego,ale może faktycznie to było tylko silne uderzenie i miejmy nadzieję bez konsekwencji.
@Pilades ,ja duphastonu nie biorę chyba od 18 tc,moja doktor stwierdziła,że jest niepotrzebny bo szyjka 35 mm,brzuch miękki. No ale dalej mam luteine 2x100. A o heparynie nic nie mówiła Twoja doktor? Ciekawa jestem opinii innych lekarzy

@aspekt ,eee pani może by nie wybiła szyby,Szalona pisała,że dzieci były z mężem w aucie ;)

Szalona spokojnie, jeszcze jest czas. Wszystko zależy od tego gdzie ma początku było umiejscowione łożysko. U mnie od początku wysoko na tylnej ścianie, u Ciebie mogło być nisko i dopiero się wybije do góry. Dzieć jeszcze maleńki, macica się jeszcze bardzo rozciągnie, więc myślę, że łożysko też będzie sobie szło w górę :)
Ja nie śpię od 5ej, myślałam, że zabije męża. Obudziłam się jak mnie walnal ręką w brzuch. Pytam się co on do cholerny robi, a on, że mu się śniło, że mnie chce ktoś uderzyć i on chciał mu tą rękę odsunąć, a że w tym śnie miał do niego daleko to walnal dość konkretnie. :/
Ale intencje miał dobre, chciał Cię bronić [emoji1]

@NaturalnaMama oooo @alina89 ma rację :D chciał Cię chłopina obronic i tyle :D
Pracowałam kiedyś z taką dziewczyną,która opowiadała,że jej mężowi śniło się,że przybijał sztachety w płocie młotkiem. No i jemu się tak śniło realistycznie,że bił pięścią najpierw w ściane,potem w kołdrę az w końcu w nia trafił(w przeponę). Niby śmieszne,ale ona coś później miała problem z oddychaniem

reklama
Do góry