reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

Ja już po wizycie. Nasza Lauri ma się dobrze :-D waga ok 450. Widziałam jej raczki i nóżki ♡ leży sobie w boczkiem. Ech nie mogę się już doczekać kiedy moje dziewczynki się poznają :tak:
Dostałam skierowanie na glukozę. Zapomniałam zapytać, ja mam ją sobie kupić sama w aptece no nie?

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny zaproponujecie jakies imiona dla dwoch chłopców? :) nie bierzemy pod uwage staropolskich Boleslawow, zadnych Antonich itp ;) chcialabym dwa zwykle imiona, ktore brzmią dobrze zarówno w pełni jak i zdobniale.

Ja już po wizycie. Nasza Luri ma się dobrze :-D waga ok 450. Widziałam jej raczki i nóżki ♡ leży sobie w boczkiem. Ech nie mogę się już doczekać kiedy moje dziewczynki się poznają :tak:
Dostałam skierowanie na glukozę. Zapomniałam zapytać, ja mam ją sobie kupić sama w aptece no nie?
Super! :D
Podobno zalezy od lab. Zadzwoń najlepiej i zapytaj,ja kupuje sama :)

Ja już po wizycie. Nasza Luri ma się dobrze :-D waga ok 450. Widziałam jej raczki i nóżki ♡ leży sobie w boczkiem. Ech nie mogę się już doczekać kiedy moje dziewczynki się poznają :tak:
Tak, kupujesz w aptece 75g i idziesz z samego rana jak tylko laboratorium otwieraja. Wez sobie cytrynke, to latwiej Ci pojdzie ;)

Ja dziś miałam szybką wizyte, w sumie tylko przegląd wyników skierowanie na kolejne badania i pytanie jak się czuję ;) szyjka dalej długa, choć nie wiem ile ma... Macica miękka. Oczywiście zapomniałam zapytać czy mogę iść na basen skoro wszystko jest wzorcowe... Ale chyba zaryzykuję i pójdę w przyszłym tygodniu bo tak mi brakuje pływania, otworzyli w Łodzi nowy basen taki olimpijski, najnowsze systemy oczyszczania wody, moja mama chodzi i mówi że rewelacja - pusto, cisza i spokój :)
A i jeszcze dostałam kontynuację zwolnienia ale wypisała mu lekarka na 32 dni aż... Chyba to nie będzie problem gdzieś w ZUSie że takie długie?

reklama
Jak byscie zareagowaly na blizniaki? Bo ja chociaz wiem od 2 miesiecy to nadal mi wlosy deba stają :wink:
Kazda osoba ktora informowalismy robiła najpierw cos pokroju "juhu" a pozniej "wspolczuje" ;)
Normalnie. Po drodze zdarzyła mi się bliźniacza ciąża,ale reakcja byla normalna. Wiadomo,że troszkę więcej pracy i wydatków :)

Do góry