reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2018

Ja już po wizycie. Nasza Lauri ma się dobrze :-D waga ok 450. Widziałam jej raczki i nóżki ♡ leży sobie w boczkiem. Ech nie mogę się już doczekać kiedy moje dziewczynki się poznają :tak:
Dostałam skierowanie na glukozę. Zapomniałam zapytać, ja mam ją sobie kupić sama w aptece no nie?

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny zaproponujecie jakies imiona dla dwoch chłopców? :) nie bierzemy pod uwage staropolskich Boleslawow, zadnych Antonich itp ;) chcialabym dwa zwykle imiona, ktore brzmią dobrze zarówno w pełni jak i zdobniale.

Ja już po wizycie. Nasza Luri ma się dobrze :-D waga ok 450. Widziałam jej raczki i nóżki ♡ leży sobie w boczkiem. Ech nie mogę się już doczekać kiedy moje dziewczynki się poznają :tak:
Dostałam skierowanie na glukozę. Zapomniałam zapytać, ja mam ją sobie kupić sama w aptece no nie?
Super! :D
Podobno zalezy od lab. Zadzwoń najlepiej i zapytaj,ja kupuje sama :)

Ja już po wizycie. Nasza Luri ma się dobrze :-D waga ok 450. Widziałam jej raczki i nóżki ♡ leży sobie w boczkiem. Ech nie mogę się już doczekać kiedy moje dziewczynki się poznają :tak:
Tak, kupujesz w aptece 75g i idziesz z samego rana jak tylko laboratorium otwieraja. Wez sobie cytrynke, to latwiej Ci pojdzie ;)

Ja dziś miałam szybką wizyte, w sumie tylko przegląd wyników skierowanie na kolejne badania i pytanie jak się czuję ;) szyjka dalej długa, choć nie wiem ile ma... Macica miękka. Oczywiście zapomniałam zapytać czy mogę iść na basen skoro wszystko jest wzorcowe... Ale chyba zaryzykuję i pójdę w przyszłym tygodniu bo tak mi brakuje pływania, otworzyli w Łodzi nowy basen taki olimpijski, najnowsze systemy oczyszczania wody, moja mama chodzi i mówi że rewelacja - pusto, cisza i spokój :)
A i jeszcze dostałam kontynuację zwolnienia ale wypisała mu lekarka na 32 dni aż... Chyba to nie będzie problem gdzieś w ZUSie że takie długie?

reklama
Jak byscie zareagowaly na blizniaki? Bo ja chociaz wiem od 2 miesiecy to nadal mi wlosy deba stają :wink:
Kazda osoba ktora informowalismy robiła najpierw cos pokroju "juhu" a pozniej "wspolczuje" ;)
Normalnie. Po drodze zdarzyła mi się bliźniacza ciąża,ale reakcja byla normalna. Wiadomo,że troszkę więcej pracy i wydatków :)

Do góry