Oczekujaca123
Fanka BB :)
My chodzimy razem. Bylismy na 1szych prentalnyach bedziemy na drugich i na trzecie tez razem to jedyny moment kiedy moze pooglądać maleństwoNa połówkowe idziecie z partnerem?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
My chodzimy razem. Bylismy na 1szych prentalnyach bedziemy na drugich i na trzecie tez razem to jedyny moment kiedy moze pooglądać maleństwoNa połówkowe idziecie z partnerem?
Wiem, ze muszą wpuścić partnera.Ja nie, bo nie wpuszczą facetów, ale wiem że po powrocie jak tylko będzie taka opcja to mój na kolejne badania przyjdzie
Gratuluję;*Dziewczyny ja juz po prenatalnych
Z dzidzia wszystko w porzadku, rozwija sie prawidlowo, wazy 290g, juz pewne ze dziewczynka [emoji1] wiec jak bedziecie miec czas mozecie dopisac do listy jaka płeć na badaniu jak nigdy spala, ale to dobrze bo lekarz mogl sobie spokojnie wszystko pomierzyc
Lozysko tez okey, wysoko, daleko od szyjki.
Odetchnelam, jestem spokojniesza i bardzo szczesliwa Zobacz załącznik 860407
Mój ma taki rocznik, że chyba by się im nawet nie chciało sprawdzać, a te 900 to akuratna cena ale kocham go miłością największą i nie wymienilabym na nic <3Pamiętam, ze moje 1sze auto tez kupiłam z kwotą 900zl na umowie, bo od znajomego. Poszłam do urzędu a Pani stwierdziła, ze ich wartość na umowie nie interesuje oni wyliczyli ze te auto ma wartość rynkowa 4tys i od tego musiałam zapłacić podatek. Przy drugim aucie bylo tak samo...
Trzecie juz kupiłam za 16tys ale przez znajomego z komisu to na szczęście nic nie musiałam zapłacić ;p
To ja mężowi muszę usg opisywać bo on nic nigdy na nim nie widzi.No mojemu 9 latkowi naprawdę długo muszę tłumaczyć ze zdjęć co gdzie jest. Nieraz to jest ładnie widoczne wiadomo...nie ma problemu...ale czasem coś z bliska, to nie jest takie oczywiste. No jemu trudno się dopatrzyć. On już uświadomiony jest z racji wieku...więc akurat o to że inne jest na usg, a inne po urodzeniu to się nie martwię...no ale to duża różnica wieku [emoji6]
Alina mieszka aktualnie w ChinachWiem, ze muszą wpuścić partnera.
Czujesz ruchy przy przednim łożysku?I ja już jestem po połówkowych i będzie Tymon pierwsze co po przyłożeniu głowicy co pokazał to jajka Wszystko rozwija się zgodnie z wiekiem ciąży, waży 350 g - 20t5d. Łożysko mam wysoko na przedniej ścianie, ilość wód prawidłowa. Był ze mną mąż i córka, a lekarz na koniec stwierdził że zdane tylko zdjęcie mam takie kiepskie, ale najważniejsze że wszystko dobrze
Można odczulić się na konkretną sierść zwierzątka przez biorezonans. i pozbyć się alegii raz na zawsze. Ale wielu ludzi o tym nie wie i oddaje pupila, którego kocha...[emoji17] Tylko nie wiem czy tak małe dzieci też można. Ale to pewnie wystarczy zadzwonić i zapytać.Dobrze, ze jest jakiś sposób. U nas wszyscy pytali co zrobimy z kotem po urodzeniu dziecka jelsi bede zazdrosny... No i zawsze mowilam, ze damy sobie radę. Nie widzę możliwości oddania przez taka głupotę. Wszystko da się wypracować jak sie chce. Pozniej znow zaczęły się pytania co zrobimy jak wyjdzie dziecku alergia i tu juz nie byłam tak mądra tylko zaczęłam się martwić bo myslalam, że wtedy nie da sie nic zrobić
Uu no to faktycznie:/ kupię kilka na próbe z pepco a resztę poszukam w innych sklepach!!!!!!!!!!!!WAŻNE!!!!!!!!!!
Dziewczyny właśnie napisała mama 7 msc synka z innego forum, że od niedawna jej synek nosi ubranka z pepco i dostał uczulenia. Bo tak kupowała w smyku i hm okazało, że po każdym założeniu czegoś z pepco miał czerwoną, wysypana skórkę. [emoji33][emoji33][emoji33]Była z wysypka u pediatry i potwierdzila, że już wielu rodziców przychodzi do niej i mówi o uczuleniach na ciuszki z pepco. Informuje i przestrzegam, żeby może nie kupować tam tylko dołożyć parę złoty i kupić gdzie indziej.