reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

reklama
Dobra dziewczyny, mam pytanie, tylko się nie smiejcie, bo na prawdę nie wiem [emoji14]
Czy któraś może mi opisać jakie to uczucie mieć zgagę?
Nigdy nie miałam.
Odczuwa się to jako palenie w przełyku? Klatce piersiowej? Gardle?
Kurde wszyscy się ze mnie śmieją, a ja serio nigdy tego nie doświadczyłam [emoji14]

Dziewczyny ja juz po prenatalnych :)

Z dzidzia wszystko w porzadku, rozwija sie prawidlowo, wazy 290g, juz pewne ze dziewczynka [emoji1] wiec jak bedziecie miec czas mozecie dopisac do listy jaka płeć :) na badaniu jak nigdy spala, ale to dobrze bo lekarz mogl sobie spokojnie wszystko pomierzyc :)
Lozysko tez okey, wysoko, daleko od szyjki.
Odetchnelam, jestem spokojniesza i bardzo szczesliwa :)
received_1705744639534270.jpeg

Załączniki

• received_1705744639534270.jpeg
    received_1705744639534270.jpeg
    76,5 KB · Wyświetleń: 418
Dobra dziewczyny, mam pytanie, tylko się nie smiejcie, bo na prawdę nie wiem [emoji14]
Czy któraś może mi opisać jakie to uczucie mieć zgagę?
Nigdy nie miałam.
Odczuwa się to jako palenie w przełyku? Klatce piersiowej? Gardle?
Kurde wszyscy się ze mnie śmieją, a ja serio nigdy tego nie doświadczyłam [emoji14]
Ja Cię rozumiem, bo też chyba nigdy nie miałam (a nawet jeśli miałam, to nie byłam świadoma że to to) [emoji12]

reklama
Mój też synek też jest starszy o tydzień aktualnie od ostatniej miesiączki...

To super że bobasek zdrowy :cool2: płeć nie znana jeszcze u Was ?

To 12/06 w którym TC będziesz mieć połówkowe ? Termin porodu masz na koniec października ?

Termin porodu wg. OM 20.10 . Połówkowe dopiero 12.06 z racji tego że nie było wcześniej wolnego terminu, wypadnie to na 21+3 wg.OM , a wg USG 22+3. Płci jeszcze niestety nie znamy ;)

Do góry