alina89
Fanka BB :)
Ja nie, bo nie wpuszczą facetów, ale wiem że po powrocie jak tylko będzie taka opcja to mój na kolejne badania przyjdzieNa połówkowe idziecie z partnerem?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja nie, bo nie wpuszczą facetów, ale wiem że po powrocie jak tylko będzie taka opcja to mój na kolejne badania przyjdzieNa połówkowe idziecie z partnerem?
Ja mam 14.06Ja też 13.06
Tak i zastanawiam sie czy naszego 3 latka tez bracNa połówkowe idziecie z partnerem?
A ja 18.06, chyba ostatnia [emoji85]Ja mam 14.06
Tak,zawsze chodzi ale boi sie usg. Tym razem mam nadzieję będzie odwazniejszy
To mamy w tym samym dniu połówkowego o której masz umówione?
Ja Cię rozumiem, bo też chyba nigdy nie miałam (a nawet jeśli miałam, to nie byłam świadoma że to to) [emoji12]Dobra dziewczyny, mam pytanie, tylko się nie smiejcie, bo na prawdę nie wiem [emoji14]
Czy któraś może mi opisać jakie to uczucie mieć zgagę?
Nigdy nie miałam.
Odczuwa się to jako palenie w przełyku? Klatce piersiowej? Gardle?
Kurde wszyscy się ze mnie śmieją, a ja serio nigdy tego nie doświadczyłam [emoji14]
Super ja mam na 14. , a Ty?
Mój też synek też jest starszy o tydzień aktualnie od ostatniej miesiączki...
To super że bobasek zdrowy płeć nie znana jeszcze u Was ?
To 12/06 w którym TC będziesz mieć połówkowe ? Termin porodu masz na koniec października ?