Karolina_st
Fanka BB :)
Ze mną mąż jest na każdych badaniach, nie odpuściłby oglądania maluchaNa połówkowe idziecie z partnerem?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ze mną mąż jest na każdych badaniach, nie odpuściłby oglądania maluchaNa połówkowe idziecie z partnerem?
Ja w ogóle od 10tc mam przez brzuch babka się śmiała że chuda jestem to przez brzuch bliżej niż dopochwowoTylko przez brzuch , od 13 TC już mam przez brzuch , ani razu nie miałam badania po 13 TC dopochwowo ... A szyjkę i dno macicy sprawdza ręcznie paluszkami
Też się kiedyś zastanawiałam jakie to uczucie dopóki nie doświadczyłam w każdej ciazy niestety mam, na szczescie tylko w ciazy. Ja to odczuwam jako palenie w przełyku, sięga prawie gardła ale nigdy nie dosiega, jak mocno dokucza, zazwyczaj w ostatnim miesiącu, to mam wrażenie że zaraz mi coś wyjdzie z tego przełyku zjadłam spaghetti i właśnie jej doświadczam [emoji23]Dobra dziewczyny, mam pytanie, tylko się nie smiejcie, bo na prawdę nie wiem [emoji14]
Czy któraś może mi opisać jakie to uczucie mieć zgagę?
Nigdy nie miałam.
Odczuwa się to jako palenie w przełyku? Klatce piersiowej? Gardle?
Kurde wszyscy się ze mnie śmieją, a ja serio nigdy tego nie doświadczyłam [emoji14]
Jaka spokojna,super!Dziewczyny ja juz po prenatalnych
Z dzidzia wszystko w porzadku, rozwija sie prawidlowo, wazy 290g, juz pewne ze dziewczynka [emoji1] wiec jak bedziecie miec czas mozecie dopisac do listy jaka płeć na badaniu jak nigdy spala, ale to dobrze bo lekarz mogl sobie spokojnie wszystko pomierzyc
Lozysko tez okey, wysoko, daleko od szyjki.
Odetchnelam, jestem spokojniesza i bardzo szczesliwa Zobacz załącznik 860407
Łoj,nie jest mi wcale do śmiechu Mnie zgaga meczy już długo w tej ciązy. To takie palące uczucie w klatce. Czujesz,jakbys proszku do pieczenia zeżarła,albo coś kwaśniego. Nie da się tego pomylic z czymś innym,tak jak skurczy porodowychDobra dziewczyny, mam pytanie, tylko się nie smiejcie, bo na prawdę nie wiem [emoji14]
Nigdy nie miałam.
Kurde wszyscy się ze mnie śmieją, a ja serio nigdy tego nie doświadczyłam [emoji14]
Powodzenia [emoji173]Jutro mam.polowkowe [emoji33][emoji33][emoji33][emoji33][emoji33][emoji33][emoji33][emoji33][emoji33][emoji33][emoji33][emoji33]
Jak Cie bedzie palic w przelyku to bedziesz wiedziala, ze to zgaga [emoji23]Dobra dziewczyny, mam pytanie, tylko się nie smiejcie, bo na prawdę nie wiem [emoji14]
Nigdy nie miałam.
Dziewczyny ja juz po prenatalnych
Z dzidzia wszystko w porzadku, rozwija sie prawidlowo, wazy 290g, juz pewne ze dziewczynka [emoji1] wiec jak bedziecie miec czas mozecie dopisac do listy jaka płeć na badaniu jak nigdy spala, ale to dobrze bo lekarz mogl sobie spokojnie wszystko pomierzyc
Lozysko tez okey, wysoko, daleko od szyjki.
Odetchnelam, jestem spokojniesza i bardzo szczesliwa Zobacz załącznik 860407
Termin porodu wg. OM 20.10 . Połówkowe dopiero 12.06 z racji tego że nie było wcześniej wolnego terminu, wypadnie to na 21+3 wg.OM , a wg USG 22+3. Płci jeszcze niestety nie znamy
Jutro mam.polowkowe [emoji33][emoji33][emoji33][emoji33][emoji33][emoji33][emoji33][emoji33][emoji33][emoji33][emoji33][emoji33]