justyna612
Fanka BB :)
Trzeba samemu zrobićChceeeeee !!!
Gdzie to kupić??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzeba samemu zrobićChceeeeee !!!
Gdzie to kupić??
Gratulacje super że niunia zdrowa i jaka już dużaWitam późną porą. Ale za dużo mam do zrobienia.
Miałam dzisiaj połówkowe badania.
Mała to okaz zdrowia i jesteśmy wzruszeni...Cudownie było znowu ją zobaczyć...popatrzeć jak bryka. Bezwstydnie pokazała, że na pewno będzie dziewczynką, by rodzice wreszcie uwierzyli [emoji1] Szyjka elegancka... wszystkie pomiary w pięknych normach. Waży ponad 500g ponoć czyli na swój wiek również w normie [emoji4] Zmęczona jestem ale szczęśliwa [emoji4]
Teraz dopiero zacznę coś organizować z wyprawki [emoji6]
No wlasnie tez jestem zdzieiona ze w tych czasach w ogole to możliwe..ale jak juz sie zdarza to z dziewczynki robi sie chłopiec....jak czytam to tylko takie historieJak bylam na wizycie w 13+1 na prenatalnych to lekarz nie był w stanie stwierdzić jaka plec, bo dziecko nie chciało z nim s
Współpracować i najpierw spało a potem sie bokiem odwróciło. Za tydzień mam kolejne badanie polowkowe to. Będzie 20+1 to może coś mi lekarz powie.
Zazdroszczę już tym co wiedza, ale z drugiej strony 26lat temu tydzień przed porodem lekarka w 100% mowila mojej mamie , ze jestem chłopcem;p moze wtedy były inne sprzęty , ale teraz tak naprawde tez często sie to zdarza, więc i tak chyba w większość neutralnych rzeczy pojdziemy
Czyli jednak schowsny siudiak miedzy nogam8 zdarza sięJa też znam taki przypadek tylko w drugą stronę.
Oo czyli jest nadzieja że 6 czerwca na wizycie w 22 tc pojdzie juz wysoko...ale na razie jest chyba nisko..bo ruchy czuje wysoko....Ja w 12mialam bardzo nisko, ryzyko przodujacego, w 20juz bylo wysoko na przedniej scianie.