Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
My będziemy mieć teraz LiwięZawsze podobala mi sie Lilianna , Lilianka Lili, ale juz Lila lub Lilka mniej, dlatego pojawił się pomysł, zeby byla Oliwia
Ja zaraz zrobie carbonareMamusie, a u was co dziś na obiad? Ja od kilku dni tylko knedle ze śliwkami jem i mogłabym tak chyba do końca ciąży... Zobacz załącznik 859292
Dziewczyny piszcie mi po wizytach jak wasze łożysko ??? Czy jest u gory juz czy jeszcze na dole?? I w ktorym tyg...??
Powinno sie podnosic jakos miedzy 23. Max 30 tc..u niektorych juz od 20 maja wysoko
2 latki...zalezy jakie dziecko... moj pierwszy tylko na rowerze w tym wieku biegowym chcial... druugi ma 1.5 roku..i teoche w spacerowce..ale juz tez woli biegac niz siedziec...ale do sklepu nie dojdzie..wiec na pewbo jeszcze bym nie sprzedala...a sasiadka ma 2.5 roczne....i jej sie nie chce biegac za dzieckiem...i wozi je wszedzie...Ja poki co wozkow nie ogladam. Po cichu licze, ze taki 3w1 dostane po bratanku...ale wlasnie nie wiem czy sie nie przelicze[emoji5] on bedzie mial prawie 2latka w pazdzierniku i teraz pytanie czy takie dziecko jezdzi jeszcze w spacerowce terenowce...maja tez lekka spacerowke, ktora uzywaja na co dzien. Musze chyba.poruszyc ten temat, bo jak nie dostane to widze, ze niemaly.wydatek mnie czeka[emoji5]
Chceeeeee !!!U mnie na kolację pierogi z czereśniami mniam Zobacz załącznik 859050
Ja juz polowe zjadlamA mnie sie takich rzeczy zachcialo...