Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej. Ja właśnie po wizycie, był problem ze znalezieniem tętna. Dopiero jak wstałam było słychać, wszystko oki. Dostałam zelazo, bo morfologia taka sobie. Jak wysoko macie dno macicy przy którym tyg? U mnie jest wyżej niż powinno wskazywać. Troche nad pępkiem
To złe ?
U mnie zawsze jest problem z tętnem bo ucieka skubana straszne [emoji23]
Aa no to git, ja sie zakocham przed chwila w bebetto luca tym nowym z tego roku, on ma 78x34 wymiary wewnetrzne gondoli [emoji3] z terenowek tych co mnie interesowaly jest najlzejszy i jeszcze czarny stelaz i on czarny i bajka [emoji173]Zobacz załącznik 858961 to stary typ gondoli w baliosie ale myśle ze nowa się wiele nie różni
Moja córcia też ostatnio uciekala ale dobrze, ze wszystko ok.No troche mnie zestresowaly. Jeździły mi po tym brzuchu wszędzie, miny skwaszone i nic!
Ahh szkoda gadac [emoji23][emoji23] a w koncu trzeba sie na cos zdecydowac. Nie odrazu kupic ale chociaz zdecydować [emoji3]dogodzić kobiecie w ciąży
Aa no to git, ja sie zakocham przed chwila w bebetto luca tym nowym z tego roku, on ma 78x34 wymiary wewnetrzne gondoli [emoji3] z terenowek tych co mnie interesowaly jest najlzejszy i jeszcze czarny stelaz i on czarny i bajka [emoji173]
Noo [emoji173] dobra juz nic nie ogladam [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]Noooo wyglada elegancko i stylowo ;D widzisz masz już faworyta
Za to mój lipcowy jeździł do stycznia. I to początek stycznia. Było mu niewygodnie i nie chciał chodzić na spacery bo nic nie widział, po zmianie znowu polubił spaceryMój majowy jeździł do marca w gondoli