reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2018

Za to mój lipcowy jeździł do stycznia. I to początek stycznia. Było mu niewygodnie i nie chciał chodzić na spacery bo nic nie widział, po zmianie znowu polubił spacery :)
Niby urodził się 3,5 kg i 56 Ale równo co miesiąc przybieral 1kg i co miesiąc zmiana ubranek o rozmiar. Więc teraz nosi ubranka dla dzieci 1,5 roku- 2 lata a ma 10 miesięcy.

Tutaj jest specyfikacja mojej gondoli. Dł. Wewnątrz ma 80 cm więc z tych nieco większych. A rączką regulowaną od 77 cm do 120 cm nad ziemią. Więc myślę że wyzwiska też spokojnie dadzą radę prowadzić.
Link do: RIKO BRANO NATURAL + FOTELIK MAXI COSI CITI - Megaurwis
Ogladalam ten wózek, wszystko fajnie pieknie tylko dyskwalifikuje go waga niestety :) no ale nie mozna miec wszystkiego. Ja juz wozkow nie oglądam bo glowa paruje od przegrzania [emoji23][emoji23]

reklama
Na mnie ma zywo wozki zrobily znaczaco inne wrażenie niz w Internecie, a bylam super przygotowana i prawie zdecydowana. A ja raczej wiem, czego chce, nawet suknię ślubną wybralam przez internet i przymiarki w salonach tylko mnie utwierdzily w wyborze.

Za to mój lipcowy jeździł do stycznia. I to początek stycznia. Było mu niewygodnie i nie chciał chodzić na spacery bo nic nie widział, po zmianie znowu polubił spacery :)
Niby urodził się 3,5 kg i 56 Ale równo co miesiąc przybieral 1kg i co miesiąc zmiana ubranek o rozmiar. Więc teraz nosi ubranka dla dzieci 1,5 roku- 2 lata a ma 10 miesięcy.

Tutaj jest specyfikacja mojej gondoli. Dł. Wewnątrz ma 80 cm więc z tych nieco większych. A rączką regulowaną od 77 cm do 120 cm nad ziemią. Więc myślę że wyzwiska też spokojnie dadzą radę prowadzić.
Link do: RIKO BRANO NATURAL + FOTELIK MAXI COSI CITI - Megaurwis
Mój też duży chłop szczupły ale długi i od zawsze muszę większe kupować ubrania :) ale na spacerach spał caaaaly czas i nie miał pretensji, że czegoś nie widzi :) dopiero jak nauczył się chodzić to zabieralam go pieszo wszędzie żeby dziecko trochę świata widziało :)

Ogladalam ten wózek, wszystko fajnie pieknie tylko dyskwalifikuje go waga niestety :) no ale nie mozna miec wszystkiego. Ja juz wozkow nie oglądam bo glowa paruje od przegrzania [emoji23][emoji23]
Wózki 3w1 najczęściej ważą 12-15 kg. Ale jeśli go często nie składasz i rozkladasz oraz nie musisz go wnosić to jest dobry. Ja. Po prostu często jeżdżę i trochę mnie denerwowalo to ile miejsca zajmował.I teraz w ciąży po prostu nie chcie się przedzwigac.

Wózki 3w1 najczęściej ważą 12-15 kg. Ale jeśli go często nie składasz i rozkladasz oraz nie musisz go wnosić to jest dobry. Ja. Po prostu często jeżdżę i trochę mnie denerwowalo to ile miejsca zajmował.I teraz w ciąży po prostu nie chcie się przedzwigac.
Dla mnie w sumie waga nie ma jako takiego znaczenia [emoji3] chce terenowke to licze sie z tym ze bedzie ciezsza.
Na ta chwile wybralam bebetto luca z tego roku i zaden inny mi sie nie podoba hehe [emoji23][emoji173]

Hejka to jak to wózek że ma gondole aż 86 ? Właśnie szukam też dużej gondoli ale te modele co patrzyłam są 79-80 max .... Hmmm podpowiecie ???
Np ten
Screenshot_20180520-164341.jpg

Załączniki

• Screenshot_20180520-164341.jpg
    Screenshot_20180520-164341.jpg
    63,1 KB · Wyświetleń: 470
Ja się zakochałam w wózku mutsy igo (któraś z Was go chyba ma). Wiem,ze gondola nie należy do dużych ale liczę na to,ze synek nie będzie z tych wyrosnietych (ja malutka,mąż standardowo 180cm). No nie umiem się odkochać :) dodatkowo tłumacze sobie,ze mieszkanko malutkie to i wózek musi zajmować mało miejsca :)

O tak ...ten wozek jest również moim faworytem , zaraz po stokke.

reklama
Tak właśnie sprawdziłam i te wozki co mnie i teresuja maja min 79cm jesli chodzi o bebetto Holland a dwa pozostałe ok 85 takze no już jest jakiś plus ;)

Te 85 cm gondola to jaki wozek jeśli można wiedzieć ? :rolleyes:

Ja znowu zmieniłam zdanie i czaje bebetto vulcano aktualnie że wglewzg że jest z tego co wiem chyba najlzejszy z modeli bebetto ? Chyba że się mylę to mnie poprawcie hihi :D

Do góry