reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

Ale wg mnie 1 urodziny powinny być gdzieś uwietrznione z tortem. :) wiadomo że dziecko takiego lukru nie powinno jeść.
My robimy po prostu w ogrodzie, zamowie catering, zrobię tort owocowy (bez cukru) aby syn mogl zjeść. Ale właśnie niby on czaic nie będzie ze to są jego urodziny Ale rodzina też chce z Wami świętować bo to są jednak pierwsze urodziny :)
Dokladnie! Roczek robilismy spory, dwa latka odpuscilismy, teraz maz sie uparl, a ja nie zaluje bo Igi byl przeszczesliwy w ogole w calej akcji przygotowan, zabawie i nawet pomagal sprzatac.
Myślałam ze to jakaś większa impreza :DD 13 osób to u nas na urodzinach i to przychodzą tylko nasi rodzice i młodsze rodzeństwo i dziadkowie [emoji85]
Byle wigilia to jest ponad 30 osób. I to jest dopiero masakra ... już sobie zaczynam pluć w brodę za ten wielki salon który budujemy :d
No wlasnie taka mala! A ja padnieta jestem jakbym wesele obskoczyla [emoji85]

reklama
A jaki masz? Chętnie się przyjrze czemuś co działa sprawnie. Bo wierz mi nie spotkałam się z takim...
Emol też ma fajną spacerówkę i widać, że rączka jest łączona.
Tak, mam. Właśnie zapomniałam tego napisać.
Jak chciałam parasolke zależało mi tylko aby miała jedną rączkę, miała pojedyncze kółka, była lekka. Jak dobrze pamiętam to jest wózek joie muze lx

Ooo elodie bardzo chciałam. Ale że z kasą krucho wtedy było to wzięłam ten (ale jestem bardzo zadowolona. Po prostu wydanie 1000 zł na wózek wtedy było dla mnie za dużo) :)
Mi najbardziej podoba się ten szary z miedziana rama. :)

Dokladnie! Roczek robilismy spory, dwa latka odpuscilismy, teraz maz sie uparl, a ja nie zaluje bo Igi byl przeszczesliwy w ogole w calej akcji przygotowan, zabawie i nawet pomagal sprzatac. No wlasnie taka mala! A ja padnieta jestem jakbym wesele obskoczyla [emoji85]
Nasz synek też się mega cieszył z urodzin :) W ogóle czas przygotowań był dla niego mega. A jak zobaczył serwetki z postaciami z Mininków a potem minionkowy tort... pod tym względem super przygotowywać taką imprezę w domu - fajnie patrzeć na tą non-stop radość w oczach dziecka :D

Nasz synek też się mega cieszył z urodzin :) W ogóle czas przygotowań był dla niego mega. A jak zobaczył serwetki z postaciami z Mininków a potem minionkowy tort... pod tym względem super przygotowywać taką imprezę w domu - fajnie patrzeć na tą non-stop radość w oczach dziecka :D
No u nas krolowal psi patrol [emoji23] Nawet na poczatku nie chcial zeby tort kroic, bo chyba mu szkoda obrazka bylo [emoji23]
Juz chyba kiedys pisalam, ze powiedzialam mu, ze zamowie talerzyki i kubeczki na allegro, a ten biedny caly dzien mnie pytal kiedy pojdziemy na allegro po talerzyki [emoji23] Caly tydzien przezywal urodziny i naprawde dzis byl mega szczesliwy :)

No u nas krolowal psi patrol [emoji23] Nawet na poczatku nie chcial zeby tort kroic, bo chyba mu szkoda obrazka bylo [emoji23]
Juz chyba kiedys pisalam, ze powiedzialam mu, ze zamowie talerzyki i kubeczki na allegro, a ten biedny caly dzien mnie pytal kiedy pojdziemy na allegro po talerzyki [emoji23] Caly tydzien przezywal urodziny i naprawde dzis byl mega szczesliwy :)
I zabralas go w koncu na allegro? [emoji3][emoji3] super ze chlopak zadowolony [emoji173] mojej kuzynki syn tez uwielbia psi patrol

Kobietki bardzo mnie bolą piersi ,a sutki to już katastrofa.Mam już takie duże że nie chcę by mi bardziej urosły.Znacie może coś na to by już mi nie rosły....głupie pytanie ,ale kto pyta nie błądzi.Mam wizytę u lekarza ,ale to facet i nie będę miała odwagi zapewne go o to zapytać. Tak pomyślałam że może Wy kobietki mnie zrozumiecie i coś doradzicie ?

Dziewczyny czy możecie polecić coś na rany u dziecka? Jest jakaś maść, spray który ma kompleksowe działanie czyści, goi, działa przeciwbólowo. Do tej pory nie miałam problemu ale teraz 2 raz w ciągu 2 tygodni młody upadł i raz rozwalił łokieć a dzisiaj kolano. Skóra zdarta do krwi, bez głębokich ran. Ale on strasznie panikuje, płacze nie chce dać sobie pomóc przemyć i zdezynfekowac rany, wszystko trzeba sposobem. Octanisept mam czy coś jeszcze stosujecie?

reklama
Do góry