reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2018

reklama
U nas też pada, już trzeci dzień, ale ja nie mam nic przeciwko bo dużo roslinek ostatnio sadzilam w ogrodzie i się im przyda podlanie :) a jak jest chłodno to ja dużo lepiej funkcjonuję :) z córką spaceruję niezależnie od pogody, właściwie tylko ulewy i burze odpuszczamy :)
Kciuki za wszystkie wizyty!

U nas też pada, już trzeci dzień, ale ja nie mam nic przeciwko bo dużo roslinek ostatnio sadzilam w ogrodzie i się im przyda podlanie :) a jak jest chłodno to ja dużo lepiej funkcjonuję :) z córką spaceruję niezależnie od pogody, właściwie tylko ulewy i burze odpuszczamy :)
Kciuki za wszystkie wizyty!
U mnie wlasnie nie pada (tzn padalo wieczorem i w nocy). Synkowi w końcu wczoraj urzadzilismy piaskownice i biedak nie może skorzystać bo piasek mokry :)

Gdzie wy mieszkacie ?? Skąd bierzecie te 15 piętra czy 20? Nawet nie mogę sobie wyobrazić tak wysokich budynków [emoji12] ale pewnie widoki piekne [emoji7]

Warszawa, Bielany:) I widoki rzeczywiście piękne, kawał miasta widać, akurat nic nie zasłania:)
Choć i tak wolałabym sarenkę za oknem, jak u Naturalnej Mamy... :)

Warszawa, Bielany:) I widoki rzeczywiście piękne, kawał miasta widać, akurat nic nie zasłania:)
Choć i tak wolałabym sarenkę za oknem, jak u Naturalnej Mamy... :)
Ja całe życie na wsi, ogromne bloki i tętniące życiem miasto mnie przeraża ;) do miasta to czasem na zakupy, do lekarza i teraz dziecko na obrzeżach będzie miało zerowke i później szkołę. A tak to ja sobie spokojnie w domu w lesie, w ciszy... :D

Ja całe życie na wsi, ogromne bloki i tętniące życiem miasto mnie przeraża ;) do miasta to czasem na zakupy, do lekarza i teraz dziecko na obrzeżach będzie miało zerowke i później szkołę. A tak to ja sobie spokojnie w domu w lesie, w ciszy... :D
Ja tez lubie tak "na dziko". Mieszkam cale zycie w mieście ale w sumie na przedmiesciu, same bloki, galeria handlowa i las, duzo lasu. Podoba mi się tu ale i tak wprowadzamy sie na wieś. Wokol pola, lasy, pewnie za jakis czas bedzie tam mnóstwo domkow jednorodzinnych i juz nie bedzie tak spokojnie

reklama
Hej ja dziś czuje się jak zombie... cała noc nie mogłam spać, cały czas coś mi nie pasowało , to gorąco, to zimno to niewygodnie.... teraz padam na nos .... chciałam się zdrzemnąć ale tez nie dam rady, kręcę się z boku na bok....mam kupę roboty w domu a na nic nie mam siły ... czuje się do dupy

Do góry