Hej, ja właśnie jadę na badania. Trzymam kciuki za wszystkie wizytujące dzisiaj[emoji110][emoji846]miłego dnia wszystkim życzę! U mnie dzisiaj zimno i pada
Powodzenia daj znać po badaniu ...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej, ja właśnie jadę na badania. Trzymam kciuki za wszystkie wizytujące dzisiaj[emoji110][emoji846]miłego dnia wszystkim życzę! U mnie dzisiaj zimno i pada
Ja polowkowe na 11:20 [emoji4][emoji4][emoji173]
Dzień dobry [emoji4]
Dziewczyny kciuki za dzisiejsze połówkowe [emoji4]
Ja miałam wczoraj, z dzidziulkiem wszystko ok i.. Będziemy mieli drugą córeczkę [emoji4][emoji16]
U mnie wlasnie nie pada (tzn padalo wieczorem i w nocy). Synkowi w końcu wczoraj urzadzilismy piaskownice i biedak nie może skorzystać bo piasek mokryU nas też pada, już trzeci dzień, ale ja nie mam nic przeciwko bo dużo roslinek ostatnio sadzilam w ogrodzie i się im przyda podlanie a jak jest chłodno to ja dużo lepiej funkcjonuję z córką spaceruję niezależnie od pogody, właściwie tylko ulewy i burze odpuszczamy
Kciuki za wszystkie wizyty!
Gdzie wy mieszkacie ?? Skąd bierzecie te 15 piętra czy 20? Nawet nie mogę sobie wyobrazić tak wysokich budynków [emoji12] ale pewnie widoki piekne [emoji7]
Ja całe życie na wsi, ogromne bloki i tętniące życiem miasto mnie przeraża do miasta to czasem na zakupy, do lekarza i teraz dziecko na obrzeżach będzie miało zerowke i później szkołę. A tak to ja sobie spokojnie w domu w lesie, w ciszy...Warszawa, Bielany I widoki rzeczywiście piękne, kawał miasta widać, akurat nic nie zasłania
Choć i tak wolałabym sarenkę za oknem, jak u Naturalnej Mamy...
Ja tez lubie tak "na dziko". Mieszkam cale zycie w mieście ale w sumie na przedmiesciu, same bloki, galeria handlowa i las, duzo lasu. Podoba mi się tu ale i tak wprowadzamy sie na wieś. Wokol pola, lasy, pewnie za jakis czas bedzie tam mnóstwo domkow jednorodzinnych i juz nie bedzie tak spokojnieJa całe życie na wsi, ogromne bloki i tętniące życiem miasto mnie przeraża do miasta to czasem na zakupy, do lekarza i teraz dziecko na obrzeżach będzie miało zerowke i później szkołę. A tak to ja sobie spokojnie w domu w lesie, w ciszy...