reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

Hej ja dziś czuje się jak zombie... cała noc nie mogłam spać, cały czas coś mi nie pasowało , to gorąco, to zimno to niewygodnie.... teraz padam na nos .... chciałam się zdrzemnąć ale tez nie dam rady, kręcę się z boku na bok....mam kupę roboty w domu a na nic nie mam siły ... czuje się do dupy
Podobno dziś straszne ciśnienie, 992 hekto.

reklama
U nas też pada, już trzeci dzień, ale ja nie mam nic przeciwko bo dużo roslinek ostatnio sadzilam w ogrodzie i się im przyda podlanie :) a jak jest chłodno to ja dużo lepiej funkcjonuję :) z córką spaceruję niezależnie od pogody, właściwie tylko ulewy i burze odpuszczamy :)
Kciuki za wszystkie wizyty!

U nas też pada i chłodniej bo 15 stopni ale mi nie przeszkadza . Spacerki w taką pogodę też ok :-)
A ja się niedawno obudziłam :-)))

U mnie też dziś pada , zimno 12 c tylko , więc nie planuje żadnych spacerów bo się przeziebie ... Kocyk i w domku ... Nastawiam się dziś na szukanie i czytanie o łożeczku , materacyku , pościeli , wózkach , nosidełkach , wanienka , przewijak... :eek:

Aaaa i jeszcze szukamy imienia dla synka ... tzn Bo ja się wacham , a mąż się uparł na Jaś , Jan, Janek , Jasiek... :eek:
Moj syn to Jaś właśnie;) na początku też nie miałam pomysłu, zaczęliśmy ciągle mówić Jaś to, Jaś tamto i tak już zostało.

Dziewczyny ja tak z innej beczki. Już o tym trochę tu było pisane, więc z góry przepraszam jeśli się powtarzam, ale czytam o fotelikach. Może któraś z Was używała Maxi Cosi Pebble 0-13 i opisalaby wrażenia?

Ja nadal utknelam na str 1714....
Jestesmy w polowie remontu jak zwykle wszystko sie opoznia jak to w budowlance :)
Mam nadzieje ze u was wszystko w najlepszym porządku..ze jestesmy w konplecie i ze doszlo troche nowych mam :)

Zalaczam moje śniadanko ciężarnej. :) troche zdrowo i troche mniej zdrowo...

Ciast z gruuszka i paczek z konfiturą
Kanapki ze swiezym ogorkiem, jajkiem, majonezem, serem,salata, cieniutkie plastry schabu i pomidor i kielki z rzodkiewki..obłęd mniami :) zostal mi jeszcze pączek....bo nie dalam rady :) takie zobaczylam w sklepie i musialam je zrobić na świeżo :)
received_10210812222972964_1.jpg

Załączniki

• received_10210812222972964_1.jpg
    received_10210812222972964_1.jpg
    175,9 KB · Wyświetleń: 397
Dziewczyny ja tak z innej beczki. Już o tym trochę tu było pisane, więc z góry przepraszam jeśli się powtarzam, ale czytam o fotelikach. Może któraś z Was używała Maxi Cosi Pebble 0-13 i opisalaby wrażenia?

Tez chętnie poczytam bo będę go kupować ;)

Nie uzywalam jeszcze żadnego,ale owszem,dyskutowalysmy tu już kiedyś na ten temat. Zrobiliśmy z niemezem rozeznanie,jesteśmy w takiej grupie na fb 8 gwiazdek i tam doradzono na początek m.in. ten o którym piszesz albo city. Ponoć za kilka miesięcy i tak będziemy musieli zmienić.
Ale tak jak pisałam,u nas to tylko pytania na fotelikowej grupie i tamtejsze opinie oraz macanko w sklepie(chodziło o wkładkę dla malucha)

Jestesmy w polowie remontu jak zwykle wszystko sie opoznia jak to w budowlance :)
Mam nadzieje ze u was wszystko w najlepszym porządku..ze jestesmy w konplecie i ze doszlo troche nowych mam :)

Kanapki ze swiezym ogorkiem, jajkiem, majonezem, serem,salata, cieniutkie plastry schabu i pomidor i kielki z rzodkiewki..obłęd mniami :) zostal mi jeszcze pączek....bo nie dalam rady :) takie zobaczylam w sklepie i musialam je zrobić na świeżo :)
Zobacz załącznik 857741

Wow ale dużo jesz ;D ale kanapeczki wyglądają jak z piekarni [emoji173]️ cudo

reklama

Zobacz załącznik 857741
I Ty to wszystko zjesz?[emoji3]

Do góry