reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

reklama
Czesc dziewczyny. Wczoraj nie miałam sił pisać. Ostatnio taka wypompowana się czuje... I plecy zaczęły doskwierac :( Mam nadzieję ze mi się lumbago nie włączy jak w poprzedniej ciazy. No i jeszcze ta pogoda - szara, bura i ponura. Chyba mam dziś dzień narzekania...
Powodzenia dziewczyny na wizytach :)

U nas też pada. A tyle dni było słonecznych, syn przyzwyczaił się ze wychodzimy ze od wczoraj jak głowie siedzimy w domu to już mi wstaję o 5.40 a nie 6.40 ale na szczęście nadal idzie spać po mleku więc się wysypiam. Właśnie wstalismy po 8, gnijemy w łóżku Ale zaraz wstać trzeba. Jedyny + takiej pogody to oznacza że mąż będzie szybciej w domu :)

U nas też pada. A tyle dni było słonecznych, syn przyzwyczaił się ze wychodzimy ze od wczoraj jak głowie siedzimy w domu to już mi wstaję o 5.40 a nie 6.40 ale na szczęście nadal idzie spać po mleku więc się wysypiam. Właśnie wstalismy po 8, gnijemy w łóżku Ale zaraz wstać trzeba. Jedyny + takiej pogody to oznacza że mąż będzie szybciej w domu :)
Hehe to u mnie to samo, moj wróci wcześniej do domu [emoji4][emoji173]
A nawet lepiej ze taka pogoda, po upalach lubie troche deszczu [emoji3]

Dziewczyny powodzenia na połówkowych, widzę że sporo Was dzisiaj je ma ;). U nas też dziś zimno, szaro buro i pada.

Hej. Ja już po połówkowym. Wszystko super, okaz zdrowia [emoji6] I będzie na 100% dziewczynka - Kinga. Mąż niepocieszony, że druga córka będzie. Ja w sumie trochę też, ale mamy jeszcze parę miesięcy, żeby się z tym oswoić.

Boję się, że mąż będzie mnie męczyć o trzecie dziecko, żeby był chłopak. A ja mogę już nie chcieć trzeciego [emoji33] Możemy mieć trzecią córkę i tak. Moja teściowa chociażby ma 4 siostry i żadnego brata. Teściowa to ostra babka, a jest najłagodniejsza z nich :-) Jak do niej przyjechałam pierwszy raz, to spytała "kawa, herbata, czy wpierdol?". To był taki żarcik i później już załapałam kiedy należy się jej bać, a kiedy nie [emoji1] Mój mąż już więc przeżywa, że będą same baby w domu. Spodziewa się takich harpii, jak jego mama i ciotki [emoji1]

Super gratulacje córeczki :rolleyes: najwazniejsze że zdrowa :-D

reklama
Ja o 16:15 trzymamy kciuki. Już się doczekać nie mogę .

Oooo też polowkowe super powodzenia :rolleyes:
Nie denerwujcie się badaniem , żebyście jak ja nie miały skurczu podczas badania bo wtedy dłużej trwa badanie , lekarz się też złości że dobrze pomiaru nie może zrobić iiii zdjęcia i filmiki jest słaby mino super sprzętu ( u mnie tak było mam fatalne zdjęcia nie wyrazne bo synek nie miał dużo miejsca przez mój skurcz którego dr facto nie czułam w ogóle :o:( )

Będzie dobrze :)

Do góry