Pl-AN*NA-Trzecie
Fanka BB :)
Hej, ja właśnie jadę na badania. Trzymam kciuki za wszystkie wizytujące dzisiaj[emoji110][emoji846]miłego dnia wszystkim życzę! U mnie dzisiaj zimno i pada
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hehe to u mnie to samo, moj wróci wcześniej do domu [emoji4][emoji173]U nas też pada. A tyle dni było słonecznych, syn przyzwyczaił się ze wychodzimy ze od wczoraj jak głowie siedzimy w domu to już mi wstaję o 5.40 a nie 6.40 ale na szczęście nadal idzie spać po mleku więc się wysypiam. Właśnie wstalismy po 8, gnijemy w łóżku Ale zaraz wstać trzeba. Jedyny + takiej pogody to oznacza że mąż będzie szybciej w domu
Hej. Ja już po połówkowym. Wszystko super, okaz zdrowia [emoji6] I będzie na 100% dziewczynka - Kinga. Mąż niepocieszony, że druga córka będzie. Ja w sumie trochę też, ale mamy jeszcze parę miesięcy, żeby się z tym oswoić.
Boję się, że mąż będzie mnie męczyć o trzecie dziecko, żeby był chłopak. A ja mogę już nie chcieć trzeciego [emoji33] Możemy mieć trzecią córkę i tak. Moja teściowa chociażby ma 4 siostry i żadnego brata. Teściowa to ostra babka, a jest najłagodniejsza z nich :-) Jak do niej przyjechałam pierwszy raz, to spytała "kawa, herbata, czy wpierdol?". To był taki żarcik i później już załapałam kiedy należy się jej bać, a kiedy nie [emoji1] Mój mąż już więc przeżywa, że będą same baby w domu. Spodziewa się takich harpii, jak jego mama i ciotki [emoji1]
Dziewczyny dziś moje połówkowe o 17, trzymajcie proszę kciuki [emoji4]
Ja o 16:15 trzymamy kciuki. Już się doczekać nie mogę .