reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październikowe mamy 2018

Hej ja dziś czuje się jak zombie... cała noc nie mogłam spać, cały czas coś mi nie pasowało , to gorąco, to zimno to niewygodnie.... teraz padam na nos .... chciałam się zdrzemnąć ale tez nie dam rady, kręcę się z boku na bok....mam kupę roboty w domu a na nic nie mam siły ... czuje się do dupy
Tez dzisiaj spac nie moglam [emoji20]

reklama
U mnie też dziś pada , zimno 12 c tylko , więc nie planuje żadnych spacerów bo się przeziebie ... Kocyk i w domku ... Nastawiam się dziś na szukanie i czytanie o łożeczku , materacyku , pościeli , wózkach , nosidełkach , wanienka , przewijak... :eek:

Aaaa i jeszcze szukamy imienia dla synka ... tzn Bo ja się wacham , a mąż się uparł na Jaś , Jan, Janek , Jasiek... :eek:

Hej ja dziś czuje się jak zombie... cała noc nie mogłam spać, cały czas coś mi nie pasowało , to gorąco, to zimno to niewygodnie.... teraz padam na nos .... chciałam się zdrzemnąć ale tez nie dam rady, kręcę się z boku na bok....mam kupę roboty w domu a na nic nie mam siły ... czuje się do dupy

Może to ciśnieniem i dziś taki śpiący dzień ... Ja staram się wyluzować , bo coś w ciąży stałam się nerwowa tzn taka że ciągle się martwię jak mnie coś zaboli...

Jest takie przysłowie : " masz humorki jak baba w ciąży... " :rolleyes:

Dzień dobry [emoji4]
Dziewczyny kciuki za dzisiejsze połówkowe [emoji4]

Ja miałam wczoraj, z dzidziulkiem wszystko ok i.. Będziemy mieli drugą córeczkę [emoji4][emoji16]
Gratulacje:) ja od wczoraj myślę i myślę nad imieniem dla swojej córci i nie mam pomysłu:( tzn. mam, ale mąż na nie, a to co on proponuje to mnie się nie podoba;)

Gratulacje:) ja od wczoraj myślę i myślę nad imieniem dla swojej córci i nie mam pomysłu:( tzn. mam, ale mąż na nie, a to co on proponuje to mnie się nie podoba;)

To też macie problem z imieniem ale dla córki a ja dla synka... Nie wiem coś się dogadać nie mogę z nim... Mamy jeszcze czas ale trzeba coś wybrać i chce mówić do brzuszka po imieniu już

Ja tez tak się czuje pogoda beznadziejna ledwo odycham ciężko mi na sercu i nie mam na nic ochoty

reklama
Oooo też polowkowe super powodzenia :rolleyes:
Nie denerwujcie się badaniem , żebyście jak ja nie miały skurczu podczas badania bo wtedy dłużej trwa badanie , lekarz się też złości że dobrze pomiaru nie może zrobić iiii zdjęcia i filmiki jest słaby mino super sprzętu ( u mnie tak było mam fatalne zdjęcia nie wyrazne bo synek nie miał dużo miejsca przez mój skurcz którego dr facto nie czułam w ogóle :o:( )

Będzie dobrze :)
Kurczę, ja przed miałam taki stres, że bolał mnie i żołądek i cały brzuch. No i chyba mam coś z lewym jajnikiem, bolał jak cholera, kiedy lekarz uciskał akurat tam. Nie wiem o co chodzi, ale od ostatniego jajeczkowania ten jajnik często mnie pobolewa.

Do góry