Mama po.raz trzeci
Fanka BB :)
No to ok hihi
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No to ok hihi
A mnie się właśnie Tymoteusz bardzo podoba zamiast Tymona. Brzmi tak dostojniej. Tymon 'Kowalski' brzmi trochę jak robotnik, a Tymoteusz 'Kowalski' jak doktor. Takie skojarzenie dziwne mam.
A z czego ta plakietka? Metalowa? Koperta zwykła czy mocniejsza?Dziewczyny jest mi przykro. Wiem że sporo z was ogląda mama ginekolog. I jest wymiana plakietkami. Zaoferowalam swoją. Wysłałam dziewczynie listem za darmo, aby miała prezent. I co się okazało przyszedł do niej pusty list z rozdartym bokiem. Ewidentnie ktoś to otworzył. Nie lubię poczty polskiej Ale to już przegięcie. Mam nadzieje ze ktosbinny wyślę jej plakietkę A ta osoba która ukradła z listu to karma, czy coś wróci za pazerność.
Gratuluję chłopca [emoji4]. Co do tych skurczów mnie w piątek tak stwardnial brzuch że byłam przerażona nie Wiedziałam co robić. Przeszło samo ale teraz w czwartek powiem o tym ginowi i zapytam czy mam łykac magnez.Ja już po wizycie połówkowej ... Lekarz powiedział że twierdzi na 100% że chłopczyk to moje pierwsze dziecko i będzie synek , mąż dymny jak paw chodzi hihihi teraz imię musimy wybrać ostatecznie żeby po imieniu do brzuszka mówić .
I tu pytanie do Was ...help
Synek miał mało miejsca do pływania ruszania się machania rękami nogami znowu przeze mnie , bo znowu miałam jakiś skurcz macicy , lekarz mówił że to z nerwów znowu ale ja nie czułam się zdenerwowana ? A co dopiero jakby faktycznie jakiś stres czy nerwik mnie wziol to synek jak on tam się zmieści ... Nie mam żadnego zdjęcia żeby synek był na nim w całości bo ciągle był przykurczony bo nie miał miejsca tam przez ten mój skurcz... Help... Ktoś tak z Was miał ? Mam się czym marwic ? Może więcej magnezu muszę brać ?
Ja też nie lubię wysyłać rzeczy pocztą polska zawsze się martwię czy dojdzie w całości. Ale trzeba to przyznać ktoś się zachował jak swinia. Mógł napisać do mamyginekolog, nie wierze ze by nie wysłała albo niewskazala apteki gdzie można otrzymać tą plakietkę.Dziewczyny jest mi przykro. Wiem że sporo z was ogląda mama ginekolog. I jest wymiana plakietkami. Zaoferowalam swoją. Wysłałam dziewczynie listem za darmo, aby miała prezent. I co się okazało przyszedł do niej pusty list z rozdartym bokiem. Ewidentnie ktoś to otworzył. Nie lubię poczty polskiej Ale to już przegięcie. Mam nadzieje ze ktosbinny wyślę jej plakietkę A ta osoba która ukradła z listu to karma, czy coś wróci za pazerność.
PJa już po wizycie połówkowej ... Lekarz powiedział że twierdzi na 100% że chłopczyk to moje pierwsze dziecko i będzie synek , mąż dymny jak paw chodzi hihihi teraz imię musimy wybrać ostatecznie żeby po imieniu do brzuszka mówić .
Synek miał mało miejsca do pływania ruszania się machania rękami nogami znowu przeze mnie , bo znowu miałam jakiś skurcz macicy , lekarz mówił że to z nerwów znowu ale ja nie czułam się zdenerwowana ? A co dopiero jakby faktycznie jakiś stres czy nerwik mnie wziol to synek jak on tam się zmieści ... Nie mam żadnego zdjęcia żeby synek był na nim w całości bo ciągle był przykurczony bo nie miał miejsca tam przez ten mój skurcz... Help... Ktoś tak z Was miał ? Mam się czym marwic ? Może więcej magnezu muszę brać ?
U mnie też Maleństwo miało mało miejsca bez żadnych skurczy.Ja już po wizycie połówkowej ... Lekarz powiedział że twierdzi na 100% że chłopczyk to moje pierwsze dziecko i będzie synek , mąż dymny jak paw chodzi hihihi teraz imię musimy wybrać ostatecznie żeby po imieniu do brzuszka mówić .
Tak właśnie pomyślałam, że jak jutro też będzie boleć to idę do lekarza. Polezalam całe popołudnie i jakby lepiej teraz tylko czuję takie jakby kłucie - raczej to pęcherz. Wogóle bardzo często chodzę do toalety, dziś chyba pobiłam swój rekord w czwartek oddaje mocz do badania i robię krzywą cukrowa - mam nadzieję że będzie ok.Dzisiaj rozmawiałam z ginekologiem i powiedziała, że jak boli raz na jakiś czas to nie ma coś się martwić, bo to normalne. Gorzej jakby to były częste i mocne bóle, wtedy należy się zgłosić na kontrolę.
Też się cieszę że w domu będą mnie otaczać sami faceci [emoji16]. A ludzie no cóż plota głupoty.... ważne że my mamy radość z tego że nosimy pod sercami maleńkie serduszka i tego się trzymajmy [emoji4].No Faktycznie tragedia. Ludzie sa beznadziejni. Też będe mieć drugiego synka taki prezent od życia. Sama Z 3 facetami. Chyba nam zazdroszczą
A mi bylo przykro, bo wyslalam jednej Pani, napisalam nawet fajny liscik i nawet dziekuje nie napisala :/ Ale codziennie dopytywala czy wyslalam itd...Dziewczyny jest mi przykro. Wiem że sporo z was ogląda mama ginekolog. I jest wymiana plakietkami. Zaoferowalam swoją. Wysłałam dziewczynie listem za darmo, aby miała prezent. I co się okazało przyszedł do niej pusty list z rozdartym bokiem. Ewidentnie ktoś to otworzył. Nie lubię poczty polskiej Ale to już przegięcie. Mam nadzieje ze ktosbinny wyślę jej plakietkę A ta osoba która ukradła z listu to karma, czy coś wróci za pazerność.