reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2018

reklama
A ja siedze w wc z biegunka ehh, wybaczcie, szczegółów nie bede opisywac [emoji23] ogolnie to zdycham. Najpierw zaparcia teraz to ehh

@Kocurek

Będę pić od jutra więcej wody .... Może coś to da faktycznie ...

@Wonderful

Hmm też miałaś mało miejsca dla bobaska ? Ciekawe zjawisko ... Ja to miałam skurcz dziś ale żeby było mało miejsca bez skurczu to tego nie słyszałam ... Ważne że synek zdrowy i się rozwija prawidłowo .

Umówiłam się już na badanie usg w 3 trymestrze między 28-32 tc... Rozumiem że też będzie przez powłoki brzuszne a nie jakieś wkuwanie czy coś innego ... Nie zapytałam w sumie lekarza upssss...

Gratuluję chłopca [emoji4]. Co do tych skurczów mnie w piątek tak stwardnial brzuch że byłam przerażona nie Wiedziałam co robić. Przeszło samo ale teraz w czwartek powiem o tym ginowi i zapytam czy mam łykac magnez.

Dziękuję , ale kurde nie mam twardego brzucha nawet nie czuje nie wiem kiedy i że mam ten skurcz ... Mówiłam lekarzowi dziś że dalej nie czuje ruchów mimo że mam łożysko na tylniej ścianie . Mówi że mam czas że później będę czuć żeby nie panikowac . O szyjkę też pytałam mówi że ładna że taka jaka ma być i nie skraca się . Więc uffffff super fajnie że wszystko dobrze .

??? Normalne usg, podobne do połówkowego.

Oki to fajnie , bo wielce się umówiłam na to USG a nie zapytałam o szczegóły... Akurat to już będą wakacje . U mnie lekarz idzie na urlop od sierpnia na mc ten co robi prenatatne genetyczne ten z dziś więc się załapałam na koniec lipca na to w 3 trymestrze.... Ciekawe kiedy na urlop pójdzie mój ginekolog prowadzacy ? Muszę go zapytać z ciekawowci jak będę na wizycie ...

Szyjke pewnie zechce Ci zmierzyć usg dopochwowym, nic wiecej ;)

No ciekawe... Nie wiem . Oby synek się zdrowo rozwijał to najważniejsze teraz ...

Mam synka :) dopiero to do mnie dociera... :szok:

Dziękuję każdej z osobna za gratulacje . Bardzo się cieszę a mąż to już w ogóle w niebie hahaha .

Można już dopisać do moich danych płeć - chłopczyk :rolleyes:

No ciekawe... Nie wiem . Oby synek się zdrowo rozwijał to najważniejsze teraz ...

Mam synka :) dopiero to do mnie dociera... :szok:

Dziękuję każdej z osobna za gratulacje . Bardzo się cieszę a mąż to już w ogóle w niebie hahaha .

Można już dopisać do moich danych płeć - chłopczyk :rolleyes:
Gratuluję chłopczyka. I już smaruję, co u mnie.

reklama
Do góry