reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

Tak na prenatalnych pierwszych tez była dziewczynka. Myśle ze gdyby jej miało coś wyrosnąć to już by było widać szczególnie ze widzieliśmy ja rozkraczona od góry [emoji23]

Imie - Hania ;)

Dziękuje dziewczyny za gratki [emoji173]️
Kurczę kurczę, mnie na prenatalnych lekarz też powiedział, że na razie nic nie widać pomiędzy nóżkami. No ciekawe, czy też nic nie wyrosło;)

reklama
Dziewczyny od wczoraj się z nas śmieje z tych zakupów;-) jak byśmy niedaleko mieszkały to byśmy się wszystkie wystąpiły i niech Lidl nam płaci za reklamę;-)
Dokładnie! Oni już nam powinni jakieś bony za reklamę dawać :D
Ja dziś jeszcze dokupilam ciuchów i mam juz do końca. Procz kiecek oczywiście i butów i torebek :D

Dokładnie! Oni już nam powinni jakieś bony za reklamę dawać :D
Ja dziś jeszcze dokupilam ciuchów i mam juz do końca. Procz kiecek oczywiście i butów i torebek :D
My się powoli robimy made in Lidl ;-)
Mój mąż chodzi i się śmieje że już galerii nie potrzebuje bo w sumie to póki co fakt. Pojęć 3 godziny chodziłam i nie kupiłam nic !!! A w Lidl bez mierzenia i wszystko na dupie perfekcyjnie leży. Bez ciąży mam większy problem kupić spodnie że względu na wzrost.

My się powoli robimy made in Lidl ;-)
Mój mąż chodzi i się śmieje że już galerii nie potrzebuje bo w sumie to póki co fakt. Pojęć 3 godziny chodziłam i nie kupiłam nic !!! A w Lidl bez mierzenia i wszystko na dupie perfekcyjnie leży. Bez ciąży mam większy problem kupić spodnie że względu na wzrost.
Kurde,też tak mam:D poza tym wchodze,tu chlebek,tam mleczo a tam leginsy i wszystko w max pół godziny. A auto na parkingu blisko:D

reklama
Do góry