Magdusia36
Początkująca w BB
DziękujęSuper... gratulacje. Duza dziewczynka i imię sliczne
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
DziękujęSuper... gratulacje. Duza dziewczynka i imię sliczne
Super! Świetnie wieściHej dziewczyny
A ja wczoraj byłam na połówkowym i wszystko dobrze. Córcia waży 321 gram i z pomiarów większa o 4 dni - Alicja
Tak może być, ja jestem przekonana że owulację miałam z prawego i często czułam tam pobolewanie a teraz dziecko też jest bardziej na prawo ułożone i czasami np. nie mogę nogi do góry podnieść tak boliMnie doktor mówiła,że boli mnie z prawej bo to jajnik,który wydał szczęsliwe jajeczko I on tak czasem ma,że się odzywa
Mój synuś też z prawej lubi bardziej i w ogóle od początku ta strona mu pasowalaTak może być, ja jestem przekonana że owulację miałam z prawego i często czułam tam pobolewanie a teraz dziecko też jest bardziej na prawo ułożone i czasami np. nie mogę nogi do góry podnieść tak boli
Sama sie zastanawiam nad Aleksander... to to samo co Alex? YyyyFajnie to slyszec bo nie jestem jeszcze w 100% przekonana do tego imienia [emoji3]
Może się układa wszystko...jednak nasze narządy też muszą się trochę przesunąć żeby zrobić miejsce dziecku [emoji4]Mnie od rana boli brzuch, nie kłuje nie ma skurczy tylko boli.....
To dwa różne imionaSama sie zastanawiam nad Aleksander... to to samo co Alex? Yyyy
Jeśli będzie u nas dziewczynka, to też planujemy Hanię [emoji4]Tak na prenatalnych pierwszych tez była dziewczynka. Myśle ze gdyby jej miało coś wyrosnąć to już by było widać szczególnie ze widzieliśmy ja rozkraczona od góry [emoji23]
Imie - Hania
Dziękuje dziewczyny za gratki [emoji173]️
Jeśli będzie u nas dziewczynka, to też planujemy Hanię [emoji4]
Dwa różne,tak jak Iza i IzabelaSama sie zastanawiam nad Aleksander... to to samo co Alex? Yyyy